AJANKOHTAISTA
Soinilla selvät askelmerkit

Viimeaikainen hyvä menestykseni erilaisissa mielipidemittauksissa on aiheuttanut spekulaatioita mm. EU-vaaliehdokkuudestani ensi kesän eurovaaleissa.

Soinilla on selvät askelmerkit: En ole ehdolla ensi kesän EU-vaaleissa. Pidän moraalittomana olla ehdokkaana, jos ei ole valmis valinnan sattuessa kohdalle ottamaan vastaan europarlamentaarikon paikkaa. Varamiesvenkoilu ei ole rehellistä politiikkaa, eikä sovi perussuomalaisille.

Haluan ensin johtaa puolueen kunnallisvaalivoittoon. Asetun ensi kesän puoluekokouksessa ehdolle Perussuomalaisten puheenjohtajaksi, jota tehtävää olen hoitanut vuodesta 1997 asti. Vastahan alan päästä vauhtiin tässä hommassa. Seuraava tavoite on olla nostamassa Perussuomalaiset seuraavissa eduskuntavaaleissa yli 10 kansanedustajan puolueeksi, johon viimeaikainen kannatuskehitys antaa hyvät mahdollisuudet.

Perussuomalaiset on erinomaisessa iskussa, kannatus on nousevaa ja jäsenmäärä kasvaa. Kuntavaalit nostavat monta uutta kasvoa valtuustoihin eri puolilla Suomea. Tästä porukasta nousevat myös uudet perussuomalaiset kansanedustajat. Kuntavaalien ehdokasasettelu on mennyt kohdaltamme hyvin. Ehdokasmäärämme kasvaa rutkasti ja listamme ovat entistä monipuolisempia.

--
Lisätietoja:
timo.soini@eduskunta.fi
www.timosoini.fi
puh. 050-511 3027

Julkaistu 06.09.2008 klo 14:35
Kirjoittaja: Timo Soini