AJANKOHTAISTA
AY-liikkeestä todellinen edunvalvoja
Ay-liikkeen toiminta on palautettava alkuperäiseen tarkoitukseensa eli jäsenten edunvalvojaksi. Ay-liikkeen on pystyttävä lunastamaan, joka päivä toimintaoikeutensa. Se tapahtuu vain, jos jäsenet kokevat pystyvänsä vaikuttamaan liittojen linjauksiin ja päätöksiin.
Perussuomalaisten kannatus eri ammattiliittojen jäsenkunnassa on vahva. Nykyisin varsinkin SAK:n liittojen hallintoelimet on miehitetty vain SDP tai vasemmistoliiton jäsenkirjallisilla edustajilla.  Se on luonnollistakin, koska esim. Perussuomalaiset eivät vielä ole osallistuneet omalla vaaliliitollaan liittovaaleihin. Nyt on vihdoin aika tämäkin asia korjata. Ei valtapoliittisista syistä vaan Perussuomalaisten voimalla voidaan ay-liikkeen toiminta palauttaa jäsentensä edunvalvonnan vahvistamiseksi ja todellisen jäsendemokratian palauttamiseksi.

Puoluekokouksen linjausten myötä aloitamme ay- jaostotoiminnan puolueessa. Nykyisen jäsenrekisterimme tiedoista ei ilmene, oletko ja minkä ammattiliiton jäsen. Siksi vaivaamme Sinua; lähetätkö sähköpostia heidi.ronkainen@perussuomalaiset.fi. Yhteystietosi, ammattisi, minkä ammattiosaston ja – liitonjäsen olet. Näiden tietojen avulla pystymme aloittamaan säännöllisen vuoropuhelun ay-jaoston toiminnan aloittamisesta ja toiminnan kehittämisestä eri ammattiliittojen toiminnassa.


Lisätietoja voit tiedustella työmies Matti Putkoselta, 0400-904 447.Julkaistu 02.09.2011 klo 11:30