AJANKOHTAISTA
Oikea mies presidentiksi
Viime presidentinvaalit olivat poliittinen läpimurto sekä Perussuomalaiselle puolueelle että sen puheenjohtajalle Timo Soinille. Toimin tuolloin hänen vaalipäällikkönään, ja sama kunnia lankesi osalleni myös nyt käytävissä presidentinvaaleissa.
Ihailen Timo Soinin aatteellisuutta, pitkäjänteisyyttä ja poliittista hoksnokkaa. Siksi haluan tukea hänen työtään.

Suurella sydämellä

Perussuomalaisten kelkka lähti vuonna 2006 toden teolla liikkeelle, ja siitä vauhti on vain kiihtynyt Jytky-nopeuteen saakka ja sen ylitse. Uskon, että historiallinen voittoputki saa jatkoa myös tulevissa vaaleissa. Viime presidentinvaalien lähtökohta oli kampanjaväelle ja itse ehdokkaalle seuraava: ei suurella rahalla vaan suurella sydämellä. Lause on kuvaava kaikelle Perussuomalaisten toiminnalle.

Pyrimme tekemään kaiken selkeästi ja ymmärrettävästi, ilman turhia krumeluureja. Selvällä suomen kielellä.

Kansallisvaltiota tarvitaan

Viime vaalien iskulause oli otsikon mukainen: ”Oikea mies presidentiksi.” Näiden vaalien kolme tärkeää sanaa ovat ”Suomen Soini presidentiksi”. Linja pitää.

Pääteemana viime vaaleissa oli itsenäisyys ja itsemääräämisoikeuden palauttaminen. Tokaisu ”Missä EU, siellä ongelma” tuli Suomen kansalle tutuksi. Samoin ”Äänestä itsenäisen Suomen puolesta.” EU-kriittisyydestä tuli luvallista.

Pääteema on edelleen ajankohtainen, ellei jopa ajankohtaisempi: Soinia tarvitaan puolustamaan Suomea ja suomalaisia. Kansallisvaltioilla on tehtävänsä. Vain niissä on mahdollista aito demokratia.

Uskalla äänestää!

Tulevissa tasavallan presidentin vaaleissa jokaisella äänioikeutetulla kansalaisella on mahdollisuus vaikuttaa Suomen suuntaan. Jokainen ihminen on arvokas ja jokainen ääni tärkeä.

Ääni Timo Soinille on ääni suomalaisuudelle ja itsenäisemmälle Suomelle, jossa arvostetaan inhimillisyyttä ja oikeudenmukaisuutta. Uskalla äänestää!


Jussi Niinistö
vaalipäällikkö, kansanedustaja, puolustusvaliokunnan puheenjohtajaJulkaistu 09.01.2012 klo 08:28
Kirjoittaja: Jussi Niinistö