AJANKOHTAISTA
Lipponen ja Väyrynen Soinistuvat
Presidenttiehdokkaat Paavo Lipponen ja Paavo Väyrynen ovat tarkkaan lukeneet perussuomalaisten viime eduskuntavaaliohjelman. He ovat poimineet sieltä esityksiä joita esittävät nyt omina uusina ajatuksinaan.
Paavo Lipposen esitys ns. solidaarisuusverosta on suora kopio vaaliohjelmamme vero-osiosta, jossa se nimitettiin ”Wahlroos-veroksi”. Valtiovarainministeri Jutta Urpilainen riensi heti hehkuttamaan Lipposen esitystä uutena varteen otettavana avauksena, joka otetaan nyt hallituksen esityslistalle. Perussuomalaisten esityksenä solidaarisuus-/Wahlroos-vero ei tullut kuuloonkaan, ei vaalien alla eikä hallitusneuvotteluissa. Hyvä kansalaisten kannalta, kun nyt vihdoinkin perussuomalaisten vaaliohjelmaa toteutetaan pala palalta.

Paavo Väyrynen julistaa perussuomalaisten ajatuksia EU:sta ja euron tukipaketista kuin ne olisivat hänen omia ajatuksia. Väyrynen unohtaa tietoisesti lähihistoriansa, jolloin hänellä olisi ollut mahdollisuus vaikuttaa euron tukipakettien muotoiluun ja sisältöön hallituksen avainministerinä.  Mari Kiviniemen hallituksessa Väyrynen tuki voimakkaasti Pääministerin linjaa euron tukipaketteja rakennettaessa. Nyt hän vastustaa ja moittii omia aikaansaannoksia.

Perussuomalaisten ajatusmaailma on saanut kolme presidenttiehdokasta. Yhtä voi vain kuitenkin jokainen kansalainen äänestää. Kansalaiset joutuvat miettimään valitseeko kopion vai aidon?


Hanna Mäntylä
09 - 4323 126

Julkaistu 11.01.2012 klo 08:00
Kirjoittaja: Hanna Mäntylä