AJANKOHTAISTA
Kunnat kuntoon – Perussuomalaiset palvelujen puolesta
Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini puhui lauantaina 21.4.2012 Perussuomalaisten puoluevaltuuston kokouksessa Helsingissä mm. seuraavaa:

Perussuomalaisten tämän vuoden päätavoite on voittaa kunnallisvaalit ja nostaa puolue maakunnissa samaan kokoluokkaan kuin missä eduskuntaryhmä on eduskunnassa. Minimitavoite on kaksinkertaistaa kannatus viime vaaleista ja saavuttaa 1000 valtuustopaikan raja.

Perussuomalaiset haastavat uskottavasti paikalliset hyvä veli -verkostot. Murramme vanhojen puolueiden vuosikymmeniä kestäneen ylivallan. Lähdemme vaaleihin laittamaan Kunnat Kuntoon ja Puolustamaan Palveluita. On satsattava hyviin, luotettaviin paikallisiin ehdokkaisiin. Näissä vaaleissa saadaan esiin Perussuomalaisten syvyys ja juurtuminen suomalaiseen puoluekenttään. Vanhat puolueet eivät katso tumput suorana Perussuomalaisten rynnistystä, vaan tulossa on tiukat ja mielenkiintoiset vaalit, joilla on myös yleispoliittista merkitystä.

Perussuomalaiset käyvät korruption kimppuun

Perussuomalaiset ajavat eduskunnassa vielä tänä keväänä rikoslakimuutosta, jolla kriminalisoidaan vaikutusvallan kauppaaminen. Korruptiota on juurittava sekä politiikan että talouden puolelta. Kunnallinen kaavoitus, maankäyttö ja palveluiden kilpailuttaminen ovat alueita, joissa korruptio pesii. Tällä hetkellä Keskusrikospoliisilla on vain yksi henkilö, jolla on korruption tutkintaan kokopäiväisesti resurssit. Perussuomalaiset vaativat poliisien määrärahojen korottamista, sisäisen turvallisuuden takaamista ja sekä Keskusrikospoliisin että Liikkuvan poliisin säilyttämistä omina yksikköinään.

Satsaukset työhön ja yrittämiseen tukipakettien sijasta

Suomi on menettänyt parissakymmenessä vuodessa 150 000 teollista työpaikkaa. Kansakuntamme tulevaisuus, hyvinvoinnin turvaaminen ja itsenäinen päätäntävalta edellyttävät vankkaa taloudellista ja työhön perustuvaa pohjaa. Meillä ei ole varaa siihen luuloon, että pistetään kolmekymmentä prosenttia ihmisistä kansalaispalkalle ja odotetaan, että kyllä Saksa maksaa!

Perussuomalaiset jatkavat johdonmukaisesti oikeaksi osoittautunutta EU-tukipakettien vastustamista. Tukipaketit eivät toimi kuin väliaikaisesti, samoin kuin setelien painaminen. Pienen ajan päästä edessä on taas uusi paketti. On meneteltävä Islannin mallin mukaisesti. Kovan luokan velkajärjestely on ainoa tie pelastukseen. Kun tämä Islannissa tehtiin, oli parku kova. Tulokset puhuvat puolestaan. Hallituksen linja ei ole vastuun kantamista vaan vastuiden kantamista.

Perussuomalaiset ovat olleet EU-kritiikissään oikeassa. Vanhat puolueet, pankki- ja euroeliitti sekä heitä myötäilevä valtamedia ovat kauhuissaan oman eurokommunisminsa kanssa. Perussuomalaisiin kohdistuva kritiikki myös Euroopassa, jossa olemme Suomen tunnetuin puolue, johtuu suurelta osalta juuri EU-politiikastamme. Perussuomalaisten menestys on mallitapaus, jota euroeliittiin sitoutuneen maat eivät halua omalle tontilleen.


Julkaistu 21.04.2012 klo 12:00
Kirjoittaja: Timo Soini