AJANKOHTAISTA
Timo Soini: PERUSSUOMALAISISTA KUNTAVAALIEN SUURVOITTAJA
Hyvä puolueneuvostoväki! Kuntavaaleissa pureudumme entistä syvemmälle ja laajemmalle suomalaiseen poliittiseen kenttään. Politiikka on pitkäjänteistä työtä.

Suuri vaalivoittomme, Jytky, ei ollut sattumaa tai hetken huumaa. Se kasvoi omalle linjalle, hyville ehdokkaille ja kovalle työlle. Viime kuntavaaleissa saavutimme 5,4 prosentin kannatuksen ja n. 440 valtuustopaikkaa.

Kesällä 2009 asetuin ehdolle eurovaaleihin. Hyvä listamme keräsi erinomaisen kannatuksen, 9,8 prosenttia. Huomatkaa; hyvin moni euroehdokas on nyt kansanedustaja. 

Osaamme politiikan ja vaalitaistelun. Oma suunnitelma ja itsenäinen linja tuovat tulosta. Kasvukipujakin on, mutta enemmän on kasvua kuin kipuja.

 

Vaali kerrallaan kolmikko kasaan:

1.    Kunnon voitto kuntavaaleissa,

2.    Suurimmaksi EU-vaaleissa,

3.    Suomen suunta muuttuu eduskuntavaaleissa

 

Perussuomalaisten voima on kentässä, ihmisissä, Sinussa.

Meitä ei määrää suuri raha, taluta järjestövalta ja suitsi mediavalta.

Vanhat valtarakenteet eivät tunnista meitä, mutta vähitellen jo tunnustavat meidät.

Teemme työtä joka päivä, arjessa, arkisina, me emme ole erehtymättömien yhteisö. Tämä on koko kansan puolue, ihmisarvo ei riipu mistään ulkoisesta tekijästä. Se on Sinun oikeutesi.

 

LEIPÄTYÖ KUNNIAAN

Suomalainen elää työstä. Leipätyö kunniaan. Ei ole paskaduuneja. On työtä ihmisen tekemänä toisen hyväksi. Perussuomalainen perusarvo!

Rakennemuutos runtelee Suomea. Nyt tarvitaan yrittämisen henkeä sekä rohkeutta investoida ihmiseen ja työhön. Niillä Suomi nousee, pysyy pinnalla ja menee eteenpäin.

Kyllä Suomi selviää, kun pitää päätösvallan omissa käsissään.

 

MISSÄ EU – SIELLÄ ONGELMA

Perussuomalaiset ovat oikeassa. EU on tällä menolla tuhon oma. Ensin menevät rahat ja sitten henki.

Perussuomalaiset ovat vuosia perustelleet kantansa ja kertoneet vaihtoehtonsa. Nobelisteja on jonossa linjamme takana. Totuus murtautuu esiin. Pyramidiajattelu ei toimi. Kommunisteilla ja brysselisteillä on sama historiallinen kohtalo. Kaunis on ajatus ja kallis konkurssi! SINÄ MAKSAT!


PERUSSUOMALAISUUTTA ON PUOLUSTETTAVA

Suomessa on vielä monta tahoa, joille Jytky on ollut liian iso järkäle nieltäväksi. Kansan osoittama vaalitahto ei tahdo kelvata.

Perussuomalaisuutta on puolustettava joka päivä. Puolueemme on yhtä oikeutettu tasapuoliseen kohteluun kuin kaikki muutkin. Me vaadimme sitä. Minä vaadin sitä. Olen johtanut Perussuomalaisia 15 vuotta, enkä häpeä yhtään. Olen ylpeä yhteisestä vaihtoehdostamme. Sinä kuulut tänne. Tämän on sinun ja minun poliittinen koti.

Yksi raja ylitettiin viime viikolla eduskunnassa. Muut eduskuntaryhmät kokoontuivat keskenään aikataulut sanellen ja ilmoittivat mitä Perussuomalaisten pitäisi tehdä. Kenet pitää hylätä. Me emme suostu sanelupolitiikkaan.

Minulla on tällä hetkellä kivi kengässä. Vanhojen puolueiden ja heidän myötäjuoksijoiden musa monossa… Itse asia ja sen hoitotapa vaatii jälkipuinnin.

Minä tuen jokaista Perussuomalaista, jäsentä, valtuutettua ja kansanedustajaa. Te tunnette minut ja tiedätte asian olevan näin.

Ollaan ylpeitä omasta politiikastamme. Me puutumme epäkohtiin, emme kysy siihen lupaa ja lupaamme kysyä oikeuden ja kohtuuden perään jatkossakin.

Minulle jokainen Perussuomalainen kansanedustaja on yhtä arvokas. Oli helpompi tai hankalampi. Minä puolustan omiani. Se on puheenjohtajan tehtävä ja minä taistelen mielelläni.

Eduskuntaryhmä päättää uudesta hallintovaliokunnan puheenjohtajasta ensi tiistaina. Minulle kansa ei äänestä väärin, ei valtiollisissa vaaleissa, eikä eduskuntaryhmässä. Olkaamme tyytyväisiä, että meillä on mistä ottaa!

Ei maailma siihen vaaliin kaadu: Perussuomalainen tulee valituksi!


TEHTÄVÄ SINULLE

Sinä ratkaiset. Olet ratkaiseva lenkki. Sinä olet linkki Suomen kansan ja Perussuomalaisen puolueen välillä. Sinuun minä turvaan, enkä turhaan.

Kajaanista lähtee karavaani kuntavaalivoittoa kohti. Sinä olet sekä sen tekijä että näkijä. Ollaan yhdessä etulinjassa, se on Perussuomalaisen paikka, vastaamassa linjastaan ja puolustamassa Suomea ja suomalaisuutta.

Itsenäisyyden asia ei vanhene koskaan!

Julkaistu 16.06.2012 klo 14:02