AJANKOHTAISTA
Perussuomalaisten listoilla ennätysmäärä maahanmuuttajia
Perussuomalaisten kunnallisvaalilistoilta löytyy yllättävän paljon maahanmuuttajia, jotka ovat innokkaina osallistumassa puolueen vaalitaistoon kunnanvaltuustojen paikoista.

Tämä on sinänsä yllättävää, onhan puolueen otsaan yritetty toistuvasti julkisuudessa lyödä rasismin leima. Julkisuudessa on median taholta yritetty tavalla tai toisella saada puolueelle resupekka-ukkopuolueen imago, joka on samalla vihamielinen maahanmuuttajia kohtaan. Vihreät ovat jopa rohjenneet ehdotella valtuutettujen kouluttamista luottamustoimiin sopiviksi. Ehdokkaiksi ryhtyneiden maahanmuuttajien mielestä puolue ei kuitenkaan ole rasistinen ja he haluavat tehdä kunnallisvaalityötä yhdessä muiden perussuomalaisten ehdokkaiden kanssa.

Työn tekeminen tavoitteena maahanmuuttajilla

Helsingin ja Uudenmaan alueelta perussuomalaisten listoilta löytyy noin 20 ehdokasta, jotka ovat korkeasti koulutettuja maahanmuuttajia. He tulevat Virosta, Venäjältä, Libanonista, Kiinasta, Bosniasta, Lähi-idästä ja muista maista. Enemmistö heistä on miehiä, mutta naisten osuus on kuitenkin suurempi kuin kantaväestöstä muodostuvilla ehdokkailla perussuomalaisten listoilla konsanaan.  Nämä ehdokkaat pitävät puolueen maahanmuuttoa arvostelevaa linjaa oikeutettuna, koska hekin ovat samaa mieltä. Suomessa pitää myös maahanmuuttajien ansaita oma elantonsa töitä tekemällä eikä oleskelemalla ja tukia hyväksi käyttäen. Näiden maahanmuuttajien ammattitaitoa tarvitaan jatkossakin puolueessa ja varmasti myös kaupunkien valtuustoissa, hallituksissa ja lautakunnissa kunnallisvaalien jälkeenkin.

Julkaistu 21.09.2012 klo 15:19
Kirjoittaja: Harri Lindell