AJANKOHTAISTA
Hallitus pyrkii pelkkään henkilövaaliin

 Hallitus on toimintahaluton ja -kyvytön. Kuntavaalit ovat täydessä käynnissä, jo 500 000 suomalaista on äänestänyt tietämättä hallituksen kantaa kuntauudistukseen. Mitään pohjaesitystä ei ole, eikä tule. Hallitus pelaa aikaa.

Hallitus pyrkii tekemään kuntavaalista pelkän henkilövaalin.

Perussuomalaiset eivät tähän alistu. Kyse on kuntavaalista, siitä, miten ja kenen toimesta asiat kunnissa hoidetaan ja eurovaalista, näiden vaalien avulla on mahdollista laittaa Suomen EU-tukipiikki kiinni. Se edellyttää Perussuomalaisten murskavoittoa.

Perussuomalaiset haastavat hallituksen viimeisellä vaalitaisteluviikolla tuomaan omat esityksensä pöytään. Viime viikolla Perussuomalaiset esittelivät oman vaihtoehtobudjettinsa ja saivat siitä kiitosta jopa hallituspuolueilta.

Hallitus on pettänyt keskeisen lupauksensa, tuoda kunta- ja sosiaali- ja terveysmallinsa äänestäjien tietoon ennen vaaleja. Valta on nyt äänestäjällä. Me Perussuomalaiset emme tyydy pelkkään henkilövaaliin. Kysymys on politiikan sisällöstä ja suunnasta. Perussuomalainen vaihtoehto löytyy 299 kunnasta.

Timo Soini

Julkaistu 20.10.2012 klo 11:31
Kirjoittaja: Timo Soini