AJANKOHTAISTA
EU-vaaleissa tavoitteena euroluokan voitto
Puheenjohtaja, kansanedustaja Timo Soini puhui Perussuomalaisten puoluevaltuuston kokouksessa 18.4.2009 Helsingissä mm. seuraavaa.

Vanhat puolueet ja EU-eliitti ovat menettämässä niin hermonsa kuin harkintakykynsäkin. Perussuomalaisten kannatuksen kasvu on saanut herrat menettämään suhteellisuuden tajunsa. Perussuomalaisten osoittama kritiikki EU:n epädemokraattisuutta ja EU:n perustuslakia kohtaan on näille kiusallista. Näin kansalle paljastuu, että kaikki vanhat puolueet kuin myös Vihreät ovat EU-politiikasta samaa mieltä.

HAASTAMME VANHAT PUOLUEET

Perussuomalaiset haastavat vanhat puolueet kesäkuun EU-vaaleissa. Suomen kansan kiinnostus EU-vaaleja kohtaan heräsi kiitos perussuomalaisten. Uurnien uumenissa muhii jymy-yllätys. Sieltä nousee näkyviin kansalaisten perusteltu tyytymättömyys.

Perussuomalaiset tarjoavat nyt kansalasimielipiteelle tuhdin vaihtoehdon – äänen, joka kuuluu. Perussuomalainen on palovaroitin Brysselissä.

TAVOITTEENA RÖKÄLEVOITTO

Tavoitteenamme on kansalta saatu vaalivoitto. Rökälevoitto. Perussuomalaiset kannattavat itsenäisten valtioiden välistä yhteistyötä Euroopassa. Nykyinen EU on eliitin pelipalju. Kansalaista ei kuunnella. EU-valta on yksin eliitin johtamaa eikä sillä ole laajaa kannatusta.

Eurooppa ja eurooppalaiset kansat piirteineen ovat arvokkaita. Ansaitsemme paremman, yksilöllisemmän yhteisön. Perussuomalaiset haluavat vähemmän EU:ta, ja samalla parempaa. EU:n pitää keskittyä suuriin linjauksiin, kuten ympäristönsuojelu ja sisämarkkinoiden toimivuus ovat ja direktiivinäpertely sen on jätettävä.

PYSYMME ASIALINJALLA

Perussuomalaiset eivät lähde henkilöön menevään mustamaalaukseen. Politiikassa pitää olla sekä pöytätapoja että käytöstapoja. Sen on perustuttava houkuttelevuuteen, ei tyrkyttämiseen. Politiikassa sivistystä ei osoiteta puheella vaan käytöksellä.

Perussuomalaiset pysyvät asialinjalla. Se on kansan mielipiteiden sekä äänen kunnioittaminen.

--

Lisätietoja: timo.soini@eduskunta.fi, puh. 050-511 3027

--

Perussuomalaisten EU-vaalikampanjasivusto on avattu: http://peruseuro.fi/

Perussuomalaisten EU-vaaliohjelma löytyy sivuilta: http://peruseuro.fi/vaaliohjelma.html

Perussuomalaisten EU-ehdokkaat löytyvät sivulta:

http://peruseuro.fi/ehdokkaat.html

--


Lisätietoja kampanjasta: vaalikoordinaattori Jussi Niinistö
jussi.niinisto@eduskunta.fi, puh. 050-5767239

Julkaistu 18.04.2009 klo 11:13
Kirjoittaja: PerusS/tiedotus