AJANKOHTAISTA
Presidenttipelillä hämätään kansaa
Perussuomalaisten puheenjohtaja, kansanedustaja Timo Soini puhui 2.5.2009 Perussuomalaisten Pirkanmaan piirin kevätkokouksessa Tampereella.

Suomen Keskusta alkaa olla epätoivoinen. Se hämää presidenttipelillä Suomen kansaa puhumalla naisehdokkaasta lähes 1 000 päivää ennen vaaleja. Keskustan laarista ovat jauhot loppuneet, mutta pölypilveä sentään riittää.

On suorastaan surkuhupaisaa, että samat tahot, jotka haluavat viedä suoralla kansanvaalilla valitulta Suomen tasavallan presidentiltä valtaoikeudet, ovat kritiikittä hyväksymässä EU:lle uutta vaaleilla valitsematonta presidenttiä.

Keskusta pelkää kuollakseen tulevia EU-vaaleja, sillä Keskusta toimii EU-politiikassa jatkuvasti peruskannattajiensa tahdon ja edun vastaisesti myötäilemällä sinipunapuolueita Kokoomusta ja Sosialidemokraatteja. Vanhojen puolueiden EU-linjauksissa ei ole käytännössä mitään eroa; ne kannattavat EU:n uutta perustuslakia, rahaliittoa ja hallituksen ympäripyöreätä EU-selontekoa.

Perussuomalaisten tehtävä on olla vaihtoehto ja kanava niille suomalaisille kesäkuun EU-vaaleissa, jotka ovat tyytymättömiä Suomen EU-jäsenyyteen ja EU-politiikkaan.

--
Lisätietoja:
timo.soini@eduskunta.fi
www.timosoini.fi

Julkaistu 02.05.2009 klo 12:00
Kirjoittaja: Timo Soini