AJANKOHTAISTA
Oppositio puhdistaisi RKP:tä
Perussuomalaisten puheenjohtaja, europarlamentaarikko Timo Soini otti 12.8.2009 kantaa vaalirahakohuun ruoskien Ruotsalaista kansanpuoluetta.

RKP on ollut kolme vuosikymmentä keskeytymättä hallituksessa. Vallan kamarien kautta puolue on marinoinut itsensä miljoonaluokan säätiörahoituksella. Kolmen viime vuoden aikana tuki vaaleihin ja puoluetoimintaan on ollut noin 3 200 000 euroa. RKP:n saamat tuet lienevät samaa luokkaa kuin muiden vanhojen puolueiden yhteensä.

Perussuomalaisille RKP näyttäytyy täysin selkärangattomana, kapeana eturyhmäpuolueena, joka ei osaa katsoa kansakokonaisuuden etua.

RKP on paljastunut todelliseksi etusaalistajaksi, politiikan käenpojaksi, joka mielellään kitalaki punaisena moralisoi muita puolueita esiintyen itse muka liberaalisuuden ja suvaitsevaisuuden kirkasotsaisena edustajana. Todellisuudessa se keskittyy kahmimaan miljoonatolkulla suurelle yleisölle tuntematonta perua olevaa säätiörahaa.

RKP:lle kanavoidaan miljoonatolkulla rahaa Stiftelsen för det tvåspråkiga Finland -nimisen säätiön kautta. Surkuhupaisaa on, että säätiö joka ajaa nimensä perusteella kaksikielistä Suomea, tukee yksikielistä puoluetta!

Ikihallituspuolue RKP:lle tekisi nyt oppositio hyvää.

--
Lisätietoja:

Timo Soini, puh. 050-511 3027

Julkaistu 12.08.2009 klo 10:30
Kirjoittaja: Timo Soini