AJANKOHTAISTA
Vihreät eivät sanele hallituspohjaa
Perussuomalaisten puheenjohtaja, europarlamentaarikko Timo Soini otti kantaa 29.11.2009 Vihreiden esittämiin hallituskaavailuihin.

Vihreät järjestelevät innolla jo seuraavan hallituksen kokoonpanoa, vaikka eduskuntavaaleihin on 1,5 vuotta aikaa. Vaalitulos ja kansan niissä ilmaisema tahto ei näytä entistä vaihtoehtopuoluetta kiinnostavan. Vihreillä on selvää halua toimia ajatuspoliisina, joka sanelee mitä suomalaisessa yhteiskunnassa saa ajatella ja mitä mieltä olla. Perussuomalaiset eivät vihreiden mukaan kelpaa hallitukseen.

Perussuomalaisten kannatuksen kasvu ottaa vihreissä lujille. Kuntavaalien jälkeen vihreät tahot vaativat erityistä koulutusta valtuustojen johtohenkilöille, kun Perussuomalaiset rynnistivät valtuustoihin. Vihreät naiset tekivät jopa aiheettoman tutkintapyynnön perussuomalaisesta kaupunginvaltuutetusta. Vihreät ovat suvaitsemattomuudessaan vaarallisella tiellä. Ahdasmielisyys ja kapeakatseisuus rehottavat.

Vihreät eivät sanele hallituspohjaa. Perussuomalaisten mielestä kansan vaaleissa ilmaisema tahto on huomioitava hallitusneuvotteluissa. Vihreät ovat ilmeisen turhautuneita porvarihallituksen apupuolueen rooliinsa. Perussuomalaiset eivät nöyristele vihreiden edessä valtapuolueiden tavoin, jotka kukin vuorollaan julistautuvat "punavihreiksi, sinivihreiksi tai järkivihreiksi". Perussuomalaiset ei ole vihreä puolue vaan vaihtoehto vihreille.

--

Lisätietoja:

timo.soini@europarl.europa.eu

puh. 050-511 3027

Julkaistu 29.11.2009 klo 08:00
Kirjoittaja: Timo Soini