AJANKOHTAISTA
Sulku vihreälle kieltoyhteiskunnalle
Perussuomalaisten puheenjohtaja, europarlamentaarikko Timo Soini otti Helsingissä 20.2.2010 kantaa vihervouhotusta vastaan.

Vihreät haluavat kieltää ydinvoiman, käsiaseet, turkistarhauksen, haja-asutusalueille rakentamisen, kaivokset ja uudet tiehankkeet. Vihreät on pakkopuolue, joka haluaa sanella miten muiden pitää elää. Viimeisenä vouhotuksena vihreät markkinoivat pakollista kasvisruokapäivää pääkaupunkiseudun kouluihin.

Vanhat puolueet matelevat vihreän ympäristö- ja ilmastopolitiikan edessä, joka murentaa suomalaisen teollisuuden ja hyvinvoinnin perustaa. Kokoomuksen asuntoministeri Jan Vapaavuorikin tuntuu saaneen viherviruksen esittämällä Suomeen täysin tarpeetonta ilmastoministeriä.

Perussuomalaiset tulevat eduskuntavaalitaistelussa haastamaan vihreän sanelupolitiikan. Perussuomalaiset on selkeä vaihtoehto vihervouhotukselle. Perussuomalaiset ja vihreät ovat selkeät arvovaihtoehdot. Vihreät saadaan pois vallankahvasta vain Perussuomalaisten reilulla vaalivoitolla, sillä on täysin selvää, että me ja vihreät emme samaan hallitukseen mahdu.

Tulevien eduskuntavaalien ydinkysymys on se, etteivät vihreät pääse sanelemaan vaalitaistelun avainteemoja. Perussuomalaiset pitävät huolen siitä, ettei epäonnistuneen EU-politiikan, lepsun maahanmuuttopolitiikan ja vetämättömän työllisyyspolitiikan tärkeitä teemoja lakaista maton alle pöpöttämällä pakollisista kasvisruokapäivistä ja muista toisarvoisuksista.

Julkaistu 20.02.2010 klo 10:00
Kirjoittaja: Timo Soini