AJANKOHTAISTA
Perussuomalaiset: Uudet vaalit

Perussuomalaiset katsovat, että Suomen hallitus on vaalirahakohun saadessa yhä uusia käänteitä menettänyt toimintakykynsä lopullisesti. Ministerien enemmistön uskottavuus kansan silmissä on kärsinyt niin pahasti, että oikeastaan sitä ei enää olekaan. Enää ei voida olla varmoja, ovatko Kehittyvien maakuntien Suomi ry:ltä vaalitukea vastaanottaneet ministerit riittävän riippumattomia rahoittajiensa tahdosta.

Suomi-laiva ajelehtii vailla kapteenia ja keulaportin saranat natisevat uhkaavasti. Tätä menoa edessä on laivan uppoaminen. Kansan kärsivällisyys on lopussa ja kannen alla kytee oikeutetusti kapina. Laivalle tarvitaan nopeasti uusi kapteeni ja samalla kokonaan uusi miehistö.

Vaalirahoitukseen jatkossa tehtävät lakiuudistukset eivät ikävä kyllä pysty korjaamaan hallituksen piirissä jo tapahtuneita arviointivirheitä, jotka saattavat vaarantaa kansanvallan toteutumisen. Kun on tultu tilanteeseen, jossa hallituksen luottamusta joudutaan epäilemään tällaisen asian takia ja jatkuvasti, edessä on vain johtopäätösten vetäminen. Kansan luottamus joko on tai sitä ei ole lainkaan.

Perussuomalaiset eivät näe muuta mahollisuutta kuin uusien eduskuntavaalien järjestäminen mahdollisimman pian, jotta Suomi-laivan keulaportti saadaan ajoissa kuntoon ja laivan kurssi kohdalleen.


Lisätietoja:
puheenjohtaja Timo Soini
puh. 050 511 3027

3. varapuheenjohtaja Vesa-Matti Saarakkala
puh. 0400 917 353

Julkaistu 08.04.2010 klo 15:26
Kirjoittaja: Perussuomalaisten puoluehallitus