AJANKOHTAISTA
PerusS-Nuoret kiittävät Irlannin kansaa
Perussuomalaiset Nuoret ovat kiitollisia Irlannin kansalle, joka on kansanäänestystuloksen mukaan viimeisenä lukkona estänyt Euroopan unionin muuttamisen liittovaltioksi hylkäämällä EU:n perustuslain eli ns. Lissabonin sopimuksen.

Hävetkää, suomalaisten päätöksentekovallan myyjät!

Kiitoksen ansaitsee erityisesti Sinn Fein -puolue, jolla oli ratkaiseva rooli EU:n perustuslain kaatamisessa. Suomessa eduskuntapuolueista vain Perussuomalaiset on yksimielisesti vastustanut EU:n orjasopimusta. Viimeksi keskiviikkona kristillisdemokraatit ja vasemmistoliitto puolueina liittyivät EU:n henkisiksi orjiksi, kun niiden puheenjohtajat äänestivät eduskunnassa Suomen kansan orjuuttavan sopimuksen puolesta.

PerusS-Nuorten mielestä EU:ta kumartavat "suomalaiset" poliitikot sekä virkamiehet saisivat hävetä kansalaisiamme halventavaa ja vastuutonta käytöstään EU-asioissa. Suomen vastaava äänestystulos olisi myös kielteinen

Helsingin Sanomien tänä keväänä julkaiseman tutkimusten mukaan n. 35 % suomalaisista vastustaa koko EU-jäsenyyttä, ja kannattajia jäsenyydellä on vain niukasti vastustajia enemmän. Samaan aikaan Suomen omaa perustuslakia ollaan käpälöimässä EU:n takia: EU aiotaan sisällyttää kansan turvana toimivaan perustuslakiimme ja tasavallan presidentin valtaoikeuksia ollaan EU:n takia karsimassa!

Demokratia on kansanvaltaa!

EU-koneiston juonikkaasta suunnitelmallisuudesta ja rankasta propagandasta huolimatta saarivaltiossa pääosa kansalaisista luotti omaan itseensä ja kuunteli omaa järkeään. Samalla he tekivät suuren palveluksen demokratialle, joka on kansanvaltaa, ei ylikansallista valtaa tai byrokratiavaltaa EU:n tapaan.

EU on Euroopan suurin turvallisuusuhka!

PerusS- Nuoret tunnustavat Euroopan unionin merkityksen historiallisena rauhan projektina, mutta kaikki sellaiset poliittiset ratkaisut, joissa tarkoitus yksin pyhittää keinot, ovat mielestämme vaarallisia ja suuruudenhulluja. Näin on myös EU:n perustuslain kohdalla: Ulkoisen turvallisuuden ja vapaan liikkuvuuden nimissä sekä erilaisia uhkakuvia maalailemalla ollaan Euroopasta luomassa kansanvaltojen hautausmaata, jossa yksilön ja yhteisöjen ääni ei pääsisi kuulumaan, vaan ainoastaan iso raha sanelisi kaiken.

EU on muuttunut päivä päivältä vaarallisemmaksi sisäisen turvallisuuden näkökulmasta tarkasteltuna, sillä EU vie ihmisten uskon kansanvaltaiseen vaikuttamiseen korostamalla lähinnä kuluttajuutta ja suurvaltapönötystä kansalaisuuden sijaan. EU itse on Euroopan pahin turvallisuusuhka.

EU:ssa kohtuuttomuus on hyve

Suomen EU-jäsenyyden aikana on käynyt selväksi, että vain suuri on EU:ssa kyllin hyvää. EU on kestämättömän kohtuuttomuuden, henkisen alistamisen ja rakenteellisen väkivallan byrokraattinen ilmentymä, joka on nyt saanut täystyrmäyksen ottelun viimeisessä erässä.

Koska EU ei kuitenkaan koskaan ottele reilun pelin hengessä, on reiluutta tälläkään kertaa turha odottaa: EU:n kultaista lehmää palvovat tulevat varmasti entistä voimakkaammin hyökkäämään pienen ihmisen kimppuun direktiiveillään ja propagandallaan. Esimakua propagandasta on jo saatu, kun mm. Yle arveli sopimuksen hylkäämisen johtuvan kaikesta muusta kuin sopimuksesta itsestään. Se on sama kuin väittäisi Irlannin kansan olevan tyhmää.

Ensimmäinen isku EU-uskovaisille kunnallisvaaleissa!

Kaikkien Brysselinvaltaa vastustavien suomalaisten on nyt tarkkaan harkittava, mitä puoluetta ne äänestävät tulevissa kunnallisvaaleissa. EU-uskossa olevien puolueidemme valta perustuu myös niiden saamiin valtuustopaikkoihin ja nöyriin valtuutettuihin eri puolilla Suomea. Nyt, kun mahdollisuus EU:n hajoamiseen on tullut, on EU:lle annettava lopulliset armon iskut! Aloitetaan äänestämällä valtuustoihin kansan mielipidettä halveksivien puolueiden tilalle Perussuomalaisia!

Mikäli 13.6.2008 jää historiaan EU:n hajoamisen käynnistäneenä päivänä, tulee siitä varmuudella myös yksi Perussuomalaisten Nuorten omista juhlapäivistä, jota jälkipolvet tulevat muistamaan suuruudenhulluuden torjumisen päivänä.

--
Lisätietoja:
Vesa-Matti Saarakkala
puheenjohtaja
Perussuomalaiset Nuoret ry
puh. 050 919 6079
 

Julkaistu 14.06.2008 klo 20:00
Kirjoittaja: Perussuomalaiset Nuoret