AJANKOHTAISTA
Rasistiksi leimaaminen estää yhteiskunnallista keskustelua
Perussuomalaiset Nuoret ry:n julkilausuma kevätkokouksessa Tampereen yliopistolla 17.5.2008

Perussuomalaiset Nuoret ovat huolestuneita yrityksistä rajoittaa yhteiskunnallista keskustelua monikulttuurisuuden vaikutuksista demokratiaamme. Pidämme valitettavana, että tavallisilla suomalaisilla ei tunnu enää olevan mahdollisuutta ilmaista julkisesti kriittistä mielipidettä mm. maahanmuutosta ja siitä seuraavista ongelmista, joita nimitetään muodikkaasti haasteiksi. Suomeen on synnytetty aito hyssyttelyn ilmapiiri, jossa moraalinvartijoina toimivat erilaiset vähemmistöjä hyväksikäyttävät tahot, enemmistön sijaan. Näistä tahoista yksi on poliittinen eliitti. Tämä ei ole oikein, koska tiedämme eri tutkimusten kautta, että suomalaiset ovat maahanmuuttokriittistä kansaa.

Suomessa on vielä verrattain vähän maahanmuuttajia, minkä takia meillä olisikin juuri oikea aika keskustella mm. siitä, miten maahanmuuttajat integroidaan yhteiskuntaamme ja vältetään maahanmuuttoon liittyvät ongelmat, jotka ovat arkipäivää mm. Britanniassa, Ranskassa, Saksassa ja naapurimaassamme Ruotsissa. Keskustelua ei voida kuitenkaan käydä aidosti, mikäli keskustelulla halutaan olevan vain ja ainoastaan kaksi sallittua päämäärää: maahanmuuton lisääminen ja monikulttuurinen Suomi.

Perussuomalaiset Nuoret eivät halua Suomeen ns. ghettoja, joita on syntymässä pääkaupunkiseudullemme lähinnä sen takia, että maahanmuuttajien omaa kulttuuria pyritään jopa vastoin heidän omaa vaatimustaan pitämään verovaroilla keinotekoisesti yllä. Nämä monikulttuurisuuden edistämisestä elantonsa saavat tahot ovat este maahanmuuttajien kotoutumiselle suomalaiseen yhteiskuntaan. Suomalaiset ovat valmiita kohtaamaan maahanmuuttajat, mikäli maahanmuuttajat ovat valmiita elämään maassa maan tavalla. Jos poliittinen eliitti kuitenkin haluaa jotakin muuta, on suomalaisilla täysi oikeus olla peloissaan etenkin muista kuin länsimaisista kulttuureista maahamme kohdistuvan maahanmuuton suhteen.

Emme voi ymmärtää sitä, että hyvinvointivaltiomme palveluksessa on runsaasti tahoja, jotka eivät osaa antaa arvoa suomalaiselle kulttuurille: maamme on kansallisen kulttuurimme ja kansallisvaltioajattelun ansiosta noussut sadassa vuodessa kehitysmaasta yhdeksi parhaista yhteiskunnista maailmassa elää. Tässä menestyksessä kansallisella yksituumaisuudella ja yhteisillä arvoilla on ollut ratkaiseva rooli.

Nyt näitä arvoja on alettu nakertaa niin vasemmiston kuin oikeiston, johon Suomessa voidaan lukea myös liberaali ja ummehtunut keskustapuolue, taholta. Todellisuus on tarua ihmeellisempää: hämärän vaalirahan kohdistuminen pyytämättä ja yllättäen juuri kolmen suurimman puolueen ehdokkaille kuvastaa, että suomalaisessa politiikassa vallitsee kulissien takana totaalinen yksimielisyys.

Perussuomalaisilla Nuorilla on puolustettavanaan todellinen poliittinen perintö rötösherrajahdissa, johon yhdistyvät nyt ja tulevaisuudessa entistä vahvemmin myös maahanmuuttopoliittiset kysymykset ja muut poliittisesti epäkorrektit aiheet. Olemme päivä päivältä valmiimpia vastaamaan vanhojen puolueiden ja koko kermaeliitin tavallisille suomalaisille heittämään haasteeseen. Olemme tavallisten suomalaisten palveluksessa.

---

Lisätiedot:
puheenjohtaja Vesa-Matti Saarakkala
puh. 050 919 6079
 

Julkaistu 17.05.2008 klo 14:00
Kirjoittaja: Perussuomalaiset Nuoret