AJANKOHTAISTA
Hallitus omahyväinen ja vauhtisokea
Perussuomalaisten puheenjohtaja, kansanedustaja Timo Soini la 5.4.2008 Perussuomalaisten Etelä-Pohjanmaan piirin kevätkokouksessa Seinäjoella:

Pääministeri Matti Vanhasen porvarihallitus on omahyväinen ja vauhtisokea. Köyhistä ja kipeistä ei saa keskustella. Hallitus jakaa lisää niille, joilla on ennestään ja toivottaa muille tsemppiä.

Pääministeri Vanhasen vauhtisokeus on tarttunut koko hallitukseen. Budjettikehyksissä vaikeuksissa olevien ihmisten asema on syväjäädytetty Suomessa nykyiselle tasolle. Tuloerot kasvavat ja tämän katsotaan hyödyttävän koko kansaa. Tämä näkemys on virheellinen ja vaarallinen.

Hallitus on itsestään innoissaan kuin vauva varpaistaan. Vauhti on hengästyttävä. Viisaasta puolueettomuus- ja liittoutumattomuuspolitiikasta ei ole jälkeäkään kun Suomi kiinnitetään kaiken maailman konflikteihin ympäri maailmaa. Mitä lieksalainen pellavapää tekee jatkossa Kongon viidakoissa kuolemassa?

Keskusta ja kokoomus muodostavat hallituksen juppiakselin, jonka uutena äänitorvena aloittaa ulkoministeri Alexander Stubb. RKP on puolue, jolle käy kaikki niin kuin aina ennenkin, mutta herää kysymys mitä virkaa Vihreä Liitto hoitaa hallituksessa?

Vihreä Liitto on porvarihallituksen pääkaupunkipuudeli, epäsosiaalisuuden ekomerkki.

Perussuomalaisten on tähdättävä seuraavissa eduskuntavaaleissa rohkeasti vihreiden ja Vasemmistoliiton kannatuksen tasolle. Suomen kansa ansaitsee voimakkaan ja todellisen oppositiopuolueen. Erityinen paine on suunnattava Keskustaan, sillä se on saanut jatkuvasti paljon ääniä pienituloisilta ihmisiltä, jotka se on pettänyt seisaalleen.

--
Lisätietoja: timo.soini@eduskunta.fi
Puh: 050-511 3027
www.timosoini.fi

Julkaistu 05.04.2008 klo 13:00
Kirjoittaja: Timo Soini