AJANKOHTAISTA
Varsinais-Suomessa mitattu 21,7% kannatus
Perussuomalaisten kannatus Varsinais-Suomessa on noussut uuteen ennätykseen ja hipoo jo kärkisijoja. Turun Sanomien ja Salon Seudun Sanomien MC-Info Oy:ltä tilaaman kannatusmittauksen mukaan puoluettamme kannattaa jo 21,7 prosenttia äänestäjistä eli Perussuomalaiset ovat vain kahden prosentin kymmenyksen päässä kärkipaikasta. Jos kannatus toteutuu äänestyskopissa, ovat Perussuomalaiset saamassa Varsinais-Suomesta peräti neljä kansanedustajaa.

- Syitä huimaan kannatukseen ovat puolueen yleinen julkisuuskuvan nousu, Soinin hyvä esiintyminen ja Varsinais-Suomessa tehty kova vaalityö joka alkoi jo viime vuoden maaliskuussa. Kesästä lähtien olemme olleet esillä markkinoilla ja toreilla lähes jatkuvasti viikonlopun molempina päivinä. Vaalityö etenee yhä kiihtyvällä vauhdilla ja teltta kulkee nyt viikollakin melkein joka päivä, viimeiset kaksi kuukautta telttoja on ollut kaksikin liikenteessä. Myös muiden puolueiden meitä kohtaan esittämä arvostelu on lisännyt äänestäjien mielenkiintoa Perussuomalaisia kohtaan.

- Nyt vain odotellaan jännittyneinä, toteutuuko tuo kannatus äänestyskopissa, kertoo Perussuomalaisten Varsinais-Suomen piirin puheenjohtaja Lauri Heikkilä.

Julkaistu 28.03.2011 klo 11:29