AJANKOHTAISTA
Kymen Perussuomalaiset sauvakävelevät kohti eduskuntaa
Imatralainen eduskuntavaaliehdokas Liisa Lajunen sai hauskan ja tavallisuudesta poikkeavan idean tehdä vaalityötä Kymen vaalipiirissä – puolitoista viikkoa kestävän sauvakävelyviestin Parikkalan Niukkalasta Pyhtäälle vaalipiirin rajalle saakka. Kymen Perussuomalaiset innostuivat ajatuksesta eikä aikaakaan kun sitä lähdettiin jo toteuttamaan.
Sauvakävelyviesti alkoi viime viikon perjantaina ja on jo ehtinyt loppusuoralle – viimeinen päivä on maanantaina. Kävelypäiviä on kymmenen, välissä yksi välipäivä. Reitti kulkee Niukkala-Parikkala-Simpele-Imatra-Joutseno-Lappeenranta-Taavetti-Kouvola-Inkeroinen-Karhula-Pyhtää-Ahvenkoski. Kaikki Kymen perussuomalaisehdokkaat ovat olleet mukana, kuka isommalla ja kuka pienemmällä panoksella. Aktiivisimpia kävelijöitä ovat olleet Liisa Lajunen itse ja Parikkalasta mukaan liittynyt kotkalainen Eeva-Riitta Pitko.

- Mitään ongelmia ei ole ollut, ei ole tullut edes rakkoja varpaisiin. Päinvastoin on tullut sellainen tunne että tässä oikein sielu lepää. Lähes kaikki ihmiset, joita olen tavannut, ovat olleet tosi vahvasti Perussuomalaisten kannalla eikä kukaan ole suhtautunut meihin nuivasti. Onnea ja menestystä puolueelle on toivotettu todella paljon ja uskomaton määrä terveisiä ja terveyttä puheenjohtaja Timo Soinille. Siitä voi jokainen arvioida itse, onko kyseessä pelkkä sattuma vai onko Perussuomalaisten kannatus todella niin vahvoilla, Lajunen pohtii.


Teksti: Mika Männistö
Julkaistu 01.04.2011 klo 11:11