AJANKOHTAISTA
Timo Soini kiersi Pirkanmaalla viikonloppuna
Reilut puolitoistatuhatta kuulijaa Tampereen, Nokian, Ikaalisten ja Vammalan tilaisuuksissa kuuli selkeän viestin. Perussuomalaiset eivät hyväksy Suomen osallistumista EU:n vakausrahastojen kasvattamiseen eikä velkajärjestelyihin.
Onko tämä asia hallituskysymys, sen aika ja vaalitulos näyttää. Jos Perussuomalaiset saavat riittävän suuren vaalivoiton, voi olla etteivät Kokoomus, Keskusta tai SDP olekaan ne puolueet, jotka sanelevat hallitusohjelman ehtoja!

Energia- eli ns. vihreällä verolla maksatetaan koko kansalla Kela-maksun poisto. Edes yritykset eivät hyötyneet tästä tempusta, koska energian hinnassa maksavat ”kela”-maksun reilusti takaisin.

Vaalikentällä puhuttavat eläkkeet, indeksikorjaus, nuorisotyöttömyys, eläkkeellesiirtymisikä ja monet muut tärkeät asiat. Kärsivällisesti Timo Soini pyrki kysymyksiin tämänkin kiertueen aikana vastailemaan.

Viikonlopun Pirkanmaan kiertue oli erittäin onnistunut. Kaikkialla äänestäjät ottavat vastaan avoimin mielin ja innostuneena. Äänestäjät ymmärtävät, että muutos on mahdollinen, ja että muutos syntyy äänestämällä Perussuomalaisia.

Julkaistu 04.04.2011 klo 15:02