AJANKOHTAISTA
Uskalla voittaa vaalit!
Vaalitaistelu on loppusuoralla. Perussuomalaisten läpimurto on nyt sinun äänesi varassa. Murra vanhojen puolueiden ylivalta.
Perussuomalaisilla on täydet ehdokaslistat jokaisessa vaalipiirissä. Ehdokasasettelumme on sekä ammatillisesti että alueellisesti kattava. Valitse heistä omasi. Elämme vaikeita ja haastavia aikoja sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Sosiaalista oikeudenmukaisuutta ja rehellistä päätöksentekoa kaivataan kipeästi.

Perussuomalaiset tarjoavat sinulle oman vaihtoehtonsa, joka lähtee Suomen kansan syvistä riveistä. Jokainen ihminen ja jokainen elämä on arvokas. Perussuomalaisten yhteiskuntanäkemys lähtee siitä, että kun yhteiskunnassamme pienimmät ja heikoimmat voivat hyvin, niin me kaikki voimme paremmin. Politiikka ei ole mitään atomifysiikkaa, tarvitaan oikeudentuntoa, suoraselkäisyyttä ja kykyä tulla toimeen myös muiden ajatussuuntien kanssa. Euroopan talouskriisi osoittaa todeksi Perussuomalaisten pitkän linjan siitä, että vain itsenäinen päätöksenteko ja oikeus omaan taloudenhallintaan ovat välttämättömiä oikeudenmukaisen ja tuloksellisen talous- ja yhteiskuntapolitiikan harjoittamiseksi.

Libyan kriisi ja Japanin luonnonkatastrofi tuovat maailman kotikynnyksellemme. Öljyn hinnannousu sekä energiahuollon riskit ja mahdollisuudet on ratkaistava sekä poliittisesti että turvallisuusnäkökohdat huomioiden. Perussuomalaiset on itsenäinen puolue, joka puolustaa Suomen itsemääräämisoikeutta, joka on perusedellytys sille, että voimme tasavertaisesti ja tuloksellisesti osallistua kansainväliseen yhteistyöhön, jota haluamme ja kannatamme.

Timo Soini
puolueen puheenjohtaja

Julkaistu 16.04.2011 klo 15:00