AJANKOHTAISTA
Tervetuloa Tampereelle!
Puoluekokouksen järjestäminen Tampereella ja Pirkanmaalla on harvinaista herkkua. Se on sitä siitäkin huolimatta, että Pirkanmaa on ollut koko Perussuomalaisen historian ollut maan parhaiten menestyneitä piirejä. Perussuomalaisten edeltäjä SMP piti puoluekokoustaan Tampereella 1966 ja toisen kerran 1978.

Perussuomalaisten suurin kokous

Perussuomalaisten järjestyksessään yhdeksäs puoluekokous tulee olemaan sen historian suurin kaikilla mittareilla mitattuna. Kokoukseen odotamme noin tuhatta osanottajaa. Media on ollut  kokouksestamme kiinnostunut jo etukäteen, joten tiedotusvälineiden edustajiakin tullee ennätysmäärä. Kansanedustajia on myöskin taatusti runsaammin, kuin koskaan ennen Perussuomalaisten kokouksessa.

Järjestäjien puolesta uskon, että kokouspuitteet ovat kaikin puolin kunnossa. Majoitusten kanssa voi tulla jopa pulaa. Tampereella on useita tapahtumia saman viikonlopun aikana. Hotellivarauksia oli runsaasti tehtynä jo ennen kuin saimme tiedon kokouksen tulosta Tampereelle. Silloin varattiin kaikki saatavilla olevat hotellihuoneet. Toivotaan, että kaikki halukkaat yösijan löytävät.

Kokousruokailu tapahtuu lauantaina liukuvana kokouksen aikana. Tässäkin toivomme malttia. Ruokaa on varattu sen mukaan, kuinka olemme saaneet ennakkoilmoittautumisia ruokailuun.

Kokouksen aikataulu on melko tiukka, joten parin päivän aikana Tampereeseen tutustuminen voi jäädä vähäiseksi. Kuitenkin kannattaa silmäillä Tampereen ajanviettomahdollisuuksia sillä silmällä, että josko sitten ajan kanssa lähtisi uudelleen.

Luontoa, kulttuuria, urheilua, lastentapahtumia, huvipuistoa jne, näitä kaikkia Tampere tarjoaa matkailijalle.

Puoluekokoukselle on laadittu aikataulu jonka mukaan edetään. Toivomme, että kokousväkikin olisi paikalla mieluummin hieman ennen, kuin minuutilleen aikataulussa. Tällä kertaa iltajuhla, joka on samassa paikassa kokouksen kanssa eli Tampere Areenalla, on maksuton. Eli lippuja ei myydä erikseen, vaan ilmoittautumisessa saatavalla osanottajakortilla pääsee myös iltajuhlaan.
Odotan hyvähenkistä kokousta

Puoluekokous käsittelee lauantaina puolueen henkilövalinnat. Puheenjohtajan, varapuheenjohtajien, ja puoluesihteerin paikalle lienee viimeksi mainittujen osalta jopa tungosta. Puheenjohtaja jatkanee ilman vastaehdokasta. Sunnuntaina kokous valitsee puoluevaltuuston jäsenet.

Vaikka kisaa paikoista käytäisiinkin, toivon ja uskon, että kokouksen kulku säilyy asiallisena ja hyvähenkisenä.

Puolueen menestys ei saa sokaista ketään luulemaan itsestään liikaa ja tuomaan esiin pelkästään omaa erinomaisuuttaan, jolleivat toiset sitä ole huomanneet.

Järjestäjien puolesta toivotan kaikki kokoukseen osallistujat sydämellisesti tervetulleeksi!

Tehdään Tampereen kokouksesta ikimuistettava alku jatkuvalle puolueen menestykselle.

Reijoo
Reijo Ojennus
Perussuomalaiset
Pirkanmaan piirin pj.


(Kokouksen käsittelylista: www.perussuomalaiset.fi/tapahtumat?event=497)

Julkaistu 15.06.2011 klo 08:16