ARTIKKELIT
Yrittäjäpoliittinen toimikunta Perussuomalaisille?
Perussuomalaisten kannattajista ja äänestäjistä hyvin suuri osa on yrittäjätaustaisia. Näiden kannattajien piiristä on useasti esitetty halua ja tarvetta yrittäjäpoliittisen toimikunnan perustamisesta puolueen piiriin. Toimikunnan tarkoitus olisi tuottaa ja suodattaa yrittäjäpoliittisia ajatuksia ja esityksiä Perussuomalaiset -puolueen ja sen kansanedustajien käyttöön.
Tarkoituksena ei olisi eri ryhmittymien vastakkain asettelua, vaan nimenomaan puolueen piirissä erilaisten ajatusmallien yhteensovittaminen ja niiden jalostaminen eri lähtökohdista ja eri ammattialoilta tulevien henkilöiden sopimaan muotoon.

Allekirjoittanut toimii tässä lähinnä keskustelun herättäjänä ja mahdollisen toimikunta-ajatuksen eteenpäin viejänä. Puoluehallitus lienee se toimielin, joka tässä asiassa tekee päätöksen ja antaa eväät ko. toiminnan käynnistämiselle.

Tosiasia kuitenkin lienee, että tarvetta puolueen piirissä on tuntea eri lähtökohdista ja ammattialueilta tulleiden henkilöiden motiiveja ja tarpeita toimia nimenomaan Perussuomalaiset -puolueessa.

Toivon yhteydenottoja esim. sähköpostiini (paakari@jippii.fi) niin viedään ajatusta eteenpäin, mikäli näette sen tarpeelliseksi.


Reijo Ojennus
Puoluehallituksen 3. varapuheenjohtaja

Julkaistu 29.09.2011 klo 07:00