ARTIKKELIT
Haaste kaikille puolueemme naisille!
Perussuomalaisilla on paras mahdollinen henkilö tulevien presidentinvaalien ehdokkaaksi, puheenjohtajamme Timo Soini. Meidän kaikkien tärkein tehtävä on lähteä kannustamaan ja tukemaan sekä voittamaan vaalit yhdessä hänen kanssaan.
Mutta kuten tiedämme tehtävä vaatii paljon työtä onnistuakseen parhaalla mahdollisella tavalla. Yhdelle ihmiselle on inhimillisesti mahdotonta kiertää koko maata kattavasti näin lyhyessä ajassa, joten jalkatyötä pitää tehdä paikallisesti kaikissa kunnissa omien jäsentemme voimin. Otetaan tämä upea haaste vastaan ja osallistutaan ehdokkaamme kamppailuun jakamalla  vaalimateriaalia ja lehtiä kukin omien voimavarojensa mukaan.

Timo Soini on vahva vaikuttaja, rehellinen, suorapuheinen suomalainen ja uskottava, tosi hyvä TV-esiintyjä. Keskustelut ja vaalipaneelit paljastavat Suomen kansalle armottomasti kuka on kukin kaikista ehdokkaista.

Vaalit eivät kuitenkaan tähän lopu – kohti syksyn 2012 kunnallisvaaleja mennään ja niihin tarvitsemme myös hyvät ehdokkaat. Haasteet siis vain lisääntyvät, tässäkin työssä meillä jokaisella on oma roolimme. Perussuomalaisilla on nykyisissä valtuustoissa noin 400 henkilöä, sekä lukuisa joukko luottamusmiespaikkoja.

Tähtäämme siihen, että kaikissa Suomen kunnissa on ehdokkaita syksyn 2012 kunnallisvaaleissa. Riittävä määrä ehdokkaita tuplaa valtuutettujemme määrän, ja se voi olla tulevissa vaaleissa jo yli tuhat perussuomalaista valtuutettua koko maassa.

Naisten osuus on ollut noin neljännes, 100 naista on nyt valtuustoissa, heidän osuutensa paranee myös sillä, että saamme mahdollisimman paljon myös naisehdokkaita tuleviin vaaleihin ehdokkaiksi.

Tiedotus naisjärjestömme osalta paranee jatkossa, alamme julkaista omaa lehteä ja kaavailemme että se ilmestyisi neljä kertaa vuodessa. Juttuja ja haastatteluja on jo nyt koottu lehteemme Lappia myöten.

Reipasta menoa syksyynne ja aktiivista osallistumista presidentinvaaleihin!


Marja-Leena Leppänen
puheenjohtaja
Perussuomalaiset Naiset

Julkaistu 05.11.2011 klo 09:03