ARTIKKELIT
PS-nuoret eroavat Allianssi ry:stä
Perussuomalaiset Nuoret, Kokoomuksen Nuorten Liitto ja Suomen kristillisdemokraattiset Nuoret eroavat Suomen Nuorisoyhteistyö - Allianssi ry:stä. Nuorisojärjestöjen mielestä Allianssi ry edistää toiminnallaan pikemminkin omien työntekijöidensä hyvinvointia kuin nuorten yhteistä hyvää.
Tiedotteessaan nuorisojärjestöt paheksuvat Allianssin aikeita laajentaa toimistotaloaan, kun samaan aikaan nuorisotyön resurssit yhteiskunnassa muuten vähenevät. Tiedotteessa mainitaan myös, että Allianssista on vuosien saatossa muodostunut jättiläismäinen suojatyöpaikkaorganisaatio, joka on hyvin etäällä nuorten arjesta.

Nuorisojärjestöt toivovat eroamispäätöksensä vaikuttavan myös siihen, miten julkisia varoja Suomessa erilaisille järjestöille jaetaan.

- Valitettavasti Suomeen on vuosikymmenten saatossa päässyt muodostumaan poliittinen rälssi, joka elättää itseään moninaisten julkisin varoin tuettujen järjestöjen kautta, paheksuu perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja Simon Elo.

- Kauniilta kuulostavat osallisuushankkeet, demokratiaprojektit ja aktivointikampanjat ovat käytännössä useimmiten pelkästään keinoja palkata julkisin varoin muutamia uusia politrukkeja. Se ei ole oikein, ja toivomme, että oma esimerkkimme auttaa tällaisen korruptoituneen poliittisen kulttuurin murtamisessa.


Lisätietoja:
Simon Elo
puheenjohtaja, Perussuomalaiset Nuoret
p. 0400 988 960
simon.elo@ps-nuoret.netJulkaistu 29.11.2011 klo 12:26