ARTIKKELIT
Keski-Suomen piiri vaihtoi puheenjohtajan
Keski-Suomen piirissä puheenjohtaja vaihtui 20.11. piirikokouksessa Keuruulla. Pentti Tuomi voitti äänestyksessä nykyisen puheenjohtajan Marke Tuomisen äänin 16–10. Pentti on maanviljelijä ja Herastuomari, Saarijärven kaupunginvaltuutettu sekä yksi puolueen perustajajäsenistä.
Hän toimi edellisen kaksivuotiskauden myös Saarijärven kaupunginvaltuuston toisena varapuheenjohtajana. Pentillä on vankka luottamus piirissä ja piirin tuki tulevassa toimessaan. Parhaimmat onnittelut Pentille!

Piirihallituksen kokoa kasvatettiin seitsemääntoista. Vaalivuonna tarvitaan paljon innokkaita tekijöitä uuden jytkyn toteutuksessa. Ei epäilystäkään, etteivätkö tavoitteemme toteudu uudella porukalla.

Kiitokset vieraillemme, Keuruun kaupunginjohtaja Timo Lounalle, kansanedustaja Kike Elomaalle ja puolueen varapuheenjohtaja Reijo Ojennukselle sekä uudelle järjestösihteeri Jukka Kotimäelle vierailusta kokouksessamme.

Piirisihteeri kiittää tästä vuodesta ja luovuttaa tehtävän tammikuussa valittavalle uudelle henkilölle. Vuosi oli antoisa ja opettavainen, mutta oma työ tuo uusia haasteita ja jostakin on silloin luovuttava. Jatkan piirihallituksessa ja paikallistasolla, sillä eihän tätä kaikkea ilman voi elää.


Anitta Kangas
piirisihteeriJulkaistu 13.12.2011 klo 12:00