ARTIKKELIT
Eduskuntaryhmän pikkujoulut
Perussuomalaisten eduskuntaryhmän pikkujouluja vietettiin torstaina 1.12. ravintola Mestaritallin tapahtumaravintolassa Helsingissä. Iltaan kuului muun muassa yhteislaulua ja taikurin taikatemppuja.

Yhteislauluina laulettiin Nousevan nuorison marssi, Köyhän puolesta, Rötösherramarssi, KSNL:n tunnushymni Kohti huomispäivää ja SMP:n tunnusmarssi Kansan puolesta.

Pikkujoulupuheita

Puolueen puheenjohtaja, presidenttivaaliehdokas Timo Soini kertoi puheessaan johtaneensa puoluetta noin 15 vuotta, eikä alkutaipaleella olisi koskaan uskonut saavansa viettää pikkujouluja näin runsaan eduskuntaryhmän kanssa. On mukava tehdä töitä ihmisten kanssa, joilla on yhteiset arvot. Aina me opimme toisistamme lisää ja kansanedustajuus on vain neljän vuoden pesti. Kolmen vuoden päästä miettii moni eduskuntaryhmän pikkujouluissa, pääseekö juuri hän jatkamaan näitä töitä eduskunnassa.

Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pirkko Ruohonen-Lerner kiitti varsinkin ryhmän uusia kansanedustajia aktiivisuudesta. Pirkko oli erittäin kiitollinen kuluneesta ajasta ja muistutti lopuksi, että huomenna kaikilla edustajilla on taas työpäivä.


Teksti ja kuvat:
Harri Lindell

Julkaistu 21.12.2011 klo 08:21