ARTIKKELIT
Timo Soini – nuorten valinta
Presidentinvaalien loppukiri on käynnissä ja taistelu siitä kuka pääsee vaalien ennakkosuosikin Sauli Niinistön kanssa toiselle kierrokselle, tulee olemaan tiukka.
Nuoriso on yksi tärkeä äänestäjäjoukko, joka on otettava vaaleissa huomioon. Nuorten kiinnostus politiikkaa kohtaan on kasvanut suuresti eduskuntavaalien jälkeen ja esimerkiksi Allianssin teettämässä tutkimuksessa 80 prosenttia kyselyyn vastanneista nuorista ilmoitti aikovansa äänestää vaalien ensimmäisellä kierroksella.

Perussuomalaiset on syksyllä julkaistun Taloustutkimuksen teettämän tutkimuksen mukaan suosituin puolue opiskelijoiden joukossa, ohittaen jopa perinteisesti opiskelijoiden suosiossa olleet Kokoomuksen ja Vihreät. Presidenttiehdokkaista nuorten keskuudessa Timo Soini on kuitenkin vasta kolmantena Niinistön ja Haaviston takana. Työtä siis riittää.

Itsenäisyyden ja suomalaisuuden puolustaja

Kaikesta median ja valtaeliitin luomasta kansainvälisyys- ja monikulttuurisuushuumasta huolimatta Perussuomalaisten nuorison keskuudessa nauttimasta kannatuksesta voi nähdä, että moni nuori edustaa vielä konservatiivisia arvoja. Nuorilla onkin monta syytä valita presidentinvaaleissa Timo Soini.

Soini on ainoa johdonmukaisesti Euroopan Unionin liittovaltiokehitystä vastustanut ehdokas. Nuoren äänestäjän kannalta käsillä onkin valinnan hetki, halutaanko Suomi pitää tulevaisuudessa itsenäisenä kansallisvaltiona vai osana Euroopan liittovaltiota?
Kansallisen edun puolustaminen myös talouspolitiikassa koskettaa vahvasti nuoria äänestäjiä, sillä nyt tehdään päätöksiä, jotka vaikuttavat siihen onko Suomessa tulevaisuudessa teollisuutta ja sen luomia työpaikkoja. Perussuomalaiset on äänekkäästi puolustanut suomalaista työtä ja yrittäjyyttä.

Soini on myös ainoa ehdokas, joka puolustaa suomalaista kulttuuria yhteiskuntamme perustana. Nuoret voivat päättää haluavatko he säilyttää Suomen maana, joka on ylpeä tavoistaan ja perinteistään, vai maana, joka luopuu perinteistään kansainvälisyyden ja monikulttuurisuuden edessä.

Nuoret mukaan vaalityöhön!

Perussuomalaiset Nuoret on aktiivisesti mukana tekemässä Timo Soinista Suomen seuraavaa presidenttiä. Kampanjaa tullaan käymään sekä internetissä että kansan parissa erilaisissa vaalitapahtumissa.

Nuorisojärjestön internet-kampanja julkaistaan tammikuussa ja se tulee varmasti herättämään huomiota.

Soini kiertää vaalien alla aktiivisesti ympäri maata ja nuorisojärjestö on mukana eri puolella Suomea järjestettävissä vaalitapahtumissa.

Nuorilla perussuomalaisilla on monta syytä tukea Soinin kampanjaa ja nyt on aika toimia. Vaalityöstä kiinnostuneet nuorisojärjestön jäsenet saavat tietoa tapahtumista tiedotteidemme kautta, mutta asiasta kiinnostuneet nuoret voivat myös olla itse yhteydessä nuorisojärjestöön ja puolueen paikallisyhdistyksiin.

Suomen Soini presidentiksi – yhteistyössä sinun kanssasi!


Simo Grönroos
Perussuomalaisten Nuorten pääsihteeri

Julkaistu 02.01.2012 klo 07:00