ARTIKKELIT
Miksi Timo Soini presidentiksi?
Itsenäinen valtio tarvitsee presidentin jolla on selvä kanta siihen, että maa pysyy jatkossakin itsenäisenä. Minä uskon, että Timo Soini presidenttinä tulee toimimaan niin, että Suomi ei tule liittymään/sitoutumaan sellaisiin puolustusliittoihin jotka voitaisiin katsoa itänaapurimme puolustukselle vaaraksi.
Itsenäisyytemme kannalta on presidentillä erittäin tärkeä tehtävä tarkkailla EU:n toimintaa niin, että Suomi ymmärtäisi erota EU:sta ennen kuin siitä on muodostettu liittovaltio. Saamme päivittäin tietoa EU:n alueiden velkatilanteista. EKP yrittää kaikin tavoin auttaa/rahoittaa näitä ahdingossa olevia maita selviytymään velkataakoistaan. Suomen kansalaiset on jo nyt sidottu mukaan maksamaan muiden maiden sekä sijoittajien/pankkien aiheuttamia laskuja. Suomi ei voi olla mukana tällaisessa liittoutumassa joka ei edes itse noudata tekemiään sääntöjä päätöksissään.

Timo Soini vaatii, että maassa tulee olla riittävän vahvat ja ajanmukaiset puolustusvoimat. Hän on selkeästi osoittanut puheissaan ja kirjoituksissaan mikä on hänen linjansa ja mikä tulisi olemaan Suomen linja jos hänet valitaan presidentiksi.

Timo Soini on käytöksellään osoittanut, että hän voi presidenttinä edustaa koko kansaa. Hän kunnioittaa itse kunkin vakaumusta eikä aliarvioi ketään.

Meitä Perussuomalaisia arvostellaan monesti puolueemme pakolaispolitiikasta. Minulla on sellainen käsitys, että Timolla on selkeä linja, että hädässä olevat ja työn perässä tulevat otetaan vastaan. Olen itsekin ollut työn perässä Ruotsissa. Olin vuonna 1955 kahdeksan kuukautta metsätöissä. En saanut, enkä pyytänyt avustusta markkaakaan keltään.

Äänestäkäämme yhdessä Timo Soini Suomen presidentiksi.

Toivo Mäkelä
Kaustinen

Julkaistu 19.01.2012 klo 18:00