ARTIKKELIT
Nuorten toimintaa ja tulevaisuuden näkymiä
Perussuomalaisten Nuorten alkuvuosi on ollut vauhdikas! Tammikuun alusta palkattua henkilökuntaa ovat puheenjohtaja Elo, pääsihteeri Grönroos, sekä allekirjoittanut päivätyönsä lisäksi 40h kuukaudessa. Tämä tuo luonnollisesti paljon lisäresursseja työhön.
Kahden tuhannen jäsenen rajapyykki on saavutettu! Se on merkittävä harppaus, kun vielä vuosi sitten luku oli reilusti alle tuhat. Huomattavia jäsenhakemuspiikkejä on havaittu lähiaikoina facebook-mainonnan, ja Turun sekä Helsingin Next Step -messujen jälkeen. Toimintasuunnitelmaa seurataan tarkasti ja vähän on menty ylikin.

Maakuntakiertueet tulossa

Maaliskuun alusta alkaen alkavat palkatun henkilökunnan maakuntakiertueet. Kiertueiden on tarkoitus aktivoida alueellisesti nuoria ja valmistaa nuoria syksyn kunnallisvaaleihin. Kiertuepaikkoihin on kutsuttu paikallisia valtuutettuja ym. alan osaajia sekä nuorilta julkaistaan myös oma kunnallisvaaliohje ehdokkaille.

Pitkä projekti, joka alkoi jo hyvissä ajoin viime vuoden puolella, on uusi periaateohjelma. Ohjelma esitellään yleisölle Kajaanissa järjestettävässä kevätkokous- ja seminaariviikonlopussa 21.-22.4.2012. Seminaarin aiheena tuolloin on suurpetopolitiikka ja puhujana mm. kansanedustaja Reijo Hongisto. Tässä siis jo ennakkotietona tästä joten merkatkaa kalentereihin!

Nettisivut uudistuvat

Perussuomalaiset Nuoret uudistuu myös visuaalisesti. Ammattilaiset tekevät jo töitä uusien nettisivujen ja ulkoasun kanssa. Nämä ammattilaiset tekevät vilpittömän hyvää työtä, koska luonnollisesti ovat myös jäseniämme. Uusien verkkosivujen alle luodaan mahdollisuus perustaa myös piirijärjestöjen alasivuja hyväksikäyttämällä samaa ulkoasua ja helppoa muokkausmahdollisuutta.

Suuri harppaus on myös tuleva oma jäsenlehti. Hallitus perusti työryhmän lehden suunnitteluun viime kokouksessa ja ensimmäinen numero julkaistaan vaalinumerona. Lehdestä tulee aikakauslehtityyppinen ja pyrimme sillä myös houkuttelemaan puoleen ulkopuolisia lukijoita.

Näihin suunnitelmiin lisäämme vielä lomakeskus Rauhalaan suunnitellut kesäpäivät niin siinä se onkin kalenteri täynnä. Tässä on vain suurimmat uudistukset ja työ on jokapäiväistä. Tämä kertoo kehityksestä jota Nuoret ovat tehneet. Olemme näkyvä ja kuuluva järjestö! Johtavan oppositiopuolueen nuorisojärjestönä haluamme pitää asemastamme kiinni kansanmielisen politiikan tiennäyttäjänä.


Heikki Tamminen
toiminnanjohtaja, kansanedustajan avustajaJulkaistu 22.03.2012 klo 07:00