ARTIKKELIT
Ihmisen kokoinen puolue
Perussuomalaiset on ihmisen kokoinen puolue joka haluaa tuoda turvaa suomalaisen arkeen. Jo puolueemme nimikin kertoo mitä ja keitä olemme - perussuomalaisia; tavallisia ihmisiä, jotka haluamme hoitaa asiamme ja asuinkuntamme sellaisena, jotka kelpaa antaa eteenpäin perintönä. Maat ja mannut on säilytettävä elinkelpoisena.
Syksyn kuntavaalien ehdokasetsinnässä on kevään korvalla menossa vilkkain vaihe. Paikallisjärjestöt ovat hyvässä vauhdissa, ehdokkaita nimetään, mutta paikoitellen poljetaan vielä alkumetreillä. Kulttuuri on pienillä paikkakunnilla erilainen, siellä saatetaan ajatella, että ehtiihän tuon.

Perussuomalaiset tarjoaa kuntavaaleissa vaihtoehdon joka syntyy politiikastamme ja käymme kamppailuun yhtenäisenä saadaksemme suomalaisten tuen taaksemme. Nyt on vaikuttamisen aika, suuri mahdollisuus saada uutta perusvoimaa kaikkiin kuntiin, jossa ei vielä ole perussuomalaista edustusta. Haluamme myös vahvistaa kannatustamme siellä, missä se jo ennestään on vahva.

Kuntavaalien myötä perussuomalaisista tulee vahva valtakunnallinen kuntapuolue, jonka paikallinen merkitys vahvistuu uusien valtuustopaikkakuntien myötä. Kuntavaalit ovat myös monin paikoin esivaali eduskuntavaaliehdokkuudelle, sillä kaikki merkit viittaavat siihen, että silloinkin Perussuomalaisten listoille on tungosta.

Olemme kaikki puolueemme käyntikortteja

Perussuomalaiset on hyvässä iskussa, kuntavaalit nostavat monta uutta kasvoa valtuustoihin eri puolilla Suomea. Me lähdemme taisteluun koko Suomen puolesta. Yhteinen työ ratkaisee. Perussuomalaisten voima on jäsenistössämme ja kannattajissamme. Meidän on rohkeasti tavoiteltava tulevaan kunnallisvaaliin ehdokasmäärämme kasvattamista reilusti. Kun jokainen puolueen jäsen lähtee ehdokkaaksi tai hankkii yhden ehdokkaan on vaalivoittomme varma.

Paikallisesti tehdyllä työllä on kuitenkin suurin merkitys ja ehdokashankinnan onnistuminen on vasta perusta vaalikamppailulle. Paikallisten ehdokkaiden tiedosta, taidosta ja vaalityöstä on menestys kiinni, koska kuntavaalien luonne poikkeaa valtakunnallisista vaaleista. Oleellista on hyvä lista. Tarvitsemme jokaiseen kuntaan ja kylään ehdokkaita. Laaja ja laadukas lista takaa menestyksen, kyseessä on henkilövaalit jossa äänestetään useimmiten tuttua ehdokasta.


Ossi Sandvik
puoluesihteeri

Julkaistu 21.04.2012 klo 07:00