ARTIKKELIT
Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta
Hesarin toimittaja soitti minulle ja kertoi tekevänsä juttua kunnallisvaaleista ja pienpuolueiden osallistumisesta vaaleihin. Ennen kuin ennätin kysyä, miksi hän sitten minulle soitti, toimittaja puhkesi vuolaaseen kerrontaan...

Hän oli soittanut läpi Uudenmaan pienpuolueita ja sitoutumattomia ryhmiä kysellen heidän suunnitelmistaan ensi syksyn kunnallisvaaleihin. Jokainen oli sanonut hänelle, että heidän osallistumisensa ylipäänsä koko vaaleihin riippuu Perussuomalaisista. Niinpä hänen oli soitettava meille ja kysyttävä, että mitä ihmettä, mitä PS oikein aikoo?

No, mehän aiomme tuplata valtuustopaikat. Helppoa se ei tule olemaan. Tämä tarkoittaa monelle muulle ryhmälle vallasta luopumista ja paikkojen menetystä. Tämä tulee näkymään raakana ja rajuna vaalikamppailuna. Meidän täytyy tiivistää omia rivejämme ja ottaa muskettisoturien motto omaksemme; kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta. Meidän tulee pitää omiemme puolia, jotta kukaan ei jää yksin vaan yhdessä pääsemme pitkälle. On aika muuttaa päätöksenteko kunnissa perussuomalaisemmaksi.

Hyvällä ehdokasasettelulla voitamme nämä vaalit. Neljän kuukauden kuluttua on listojen jättöpäivä, 18.9. Vielä on siis aikaa etsiä myös lisää naisia ehdokaslistoille.

On tärkeä avata yhdistykselle oma pankkitili. Neuvoja siitä miten se tehdään saat alueesi järjestösihteeriltä. Yhdistysten taloudenhoidosta ja velvoitteista on tulossa myös koulutusta. Olethan kuulolla!

Riikka Slunga-Poutsalo
järjestösihteeri


Julkaistu 05.05.2012 klo 07:00