ARTIKKELIT
PerusS Nuoret: Rikokseen Suomessa syyllistyneet ulkomaalaiset karkotettava
Perussuomalaiset Nuoret ovat huolestuneita Suomen maahanmuuttopolitiikan epäkohdista, joita tuntuu paljastuvan lähes kuukausittain uusia.

Ulkomaalaisten kerjääminen maassamme on todettu monilta osin rikollisten järjestämäksi organisoiduksi toiminnaksi. Aikuiset turvapaikanhakijat ovat pyrkineet maahamme esittäen lasta ja turvapaikanhakijoiden saama rahallinen tuki on kohtuuttoman korkea.

Maahanmuuttoviranomaisten resurssit eivät riitä siihen, että edes toisesta EU-maasta kuten Bulgariasta kotoisin oleva turvapaikanhakija saataisiin käännytettyä välittömästi. Sen sijaan resursseja riittää näissäkin tapauksissa tukien maksamiseen vastaanottokeskuksissa.

Lepsu maahanmuuttopolitiikka oli yhtenä syynä myös viime viikon traagisiin tapahtumiin Espoossa. Perussuomalaisten Nuorten mielestä tekijän turvapaikanhakijan status, toistuvat rikokset ja se, ettei hän ollut Suomen kansalainen, tekee asiasta poliittisen kysymyksen, johon on asiallisesti tartuttava.

Perussuomalaiset Nuoret eivät hyväksy, että ulkomaalainen voi aiheuttaa maassamme turvattomuutta vain siksi, että ulkomaalaisen kotimaassa turvallisuustilanne ei ole ollut aikanaan kunnossa.
Mielestämme rikoksen maassamme tehneet ulkomaalaiset tulisi pääsääntöisesti karkottaa Suomesta. Todennäköisesti maassamme oleskelee tälläkin hetkellä ulkomaalaisia, joiden oikea paikka olisi heidän kotimaassaan. Poliisiylijohtaja Mikko Paateron mukaan ”on katsottava tarkemmin, keitä turvapaikanhakijoista jää Suomeen” (IL 31.12.2009).

Perussuomalaiset nosti epäkohdan esille jo eduskuntavaalien 2007 yhteydessä sekä vaaliohjelmassaan että puheenjohtaja Timo Soinin toimesta.

(www.perussuomalaiset.fi/ohjelmat/eduskuntavaaliohjelma2007)
(www.youtube.com/watch?v=D1PPRU7dZHs)

Julkaistu 12.01.2010 klo 11:08