ARTIKKELIT
”Vuosi vaaleihin” –risteilylle ehtii vielä mukaan
Perussuomalaisten ”Vuosi vaaleihin” –risteilylle ehtii vielä ilmoittautua viimeistään 18.1.2010 mennessä. Risteilyn ajankohta on 6.-8. maaliskuuta 2010 lauantaista maanantaihin reitillä Helsinki-Tukholma-Helsinki.

Risteily alkaa lauantaina klo 17.30, mutta paikalla on oltava tuntia ennen sitä. Laiva on takaisin Helsingissä maanantaiaamuna klo 9.50.

Risteilyn pääseminaari alkaa sunnuntaina klo 13. Pääseminaarin puhujia ovat Timo Soini aiheesta Minun Eurooppani, Kuntaliiton uusi toimitusjohtaja Kari-Pekka Mäki-Lohiluoma kuntien tulevaisuudesta, selvitysmies Lauri Tarasti uudesta vaalirahoituslaista, valtiovarainministeriön kansantalousosaston suhdanneyksikön päällikkö Mika Kuismanen Suomen taloudesta nyt ja vuoden päästä sekä Tiina Elovaara, joka kertoo millaista on olla nuori, nainen, tamperelainen, perussuomalainen ja valtuutettu.
Koulutusseminaarit alkavat klo 17.15. Koulutusseminaarien vetäjät ovat Pirkko Ruohonen-Lerner, Pertti ”Veltto” Virtanen, Ossi Sandvik, Lauri Heikkilä ja Seppo Huhta. Osallistua voi kahteen koulutusseminaariin, sillä jokainen vetäjä pitää oman sessionsa kahdesti. Risteilyn hintaan sisältyy kaksi illallista ruokajuomineen, kaksi runsasta meriaamiaista ja hedelmät kokoustiloissa. Paluumatkalla Tukholmasta Helsinkiin laivalla on myös yllätysnumero.

Julkaistu 14.01.2010 klo 13:14
Kirjoittaja: Mika Männistö