ARTIKKELIT
Tampereen Perussuomalaiset Hot Rod & Rock –showssa
Tampereen Perussuomalaiset olivat mukana Hot Rod & Rock –showssa 24.-25.4. Tampereen Pirkkahallissa.
FHRA Tampereen seutu ry on järjestänyt tapahtuman jo 31 kertaa, siitä on muodostunut kansainvälisestikin suosittu. Ulkomainen kalusto oli tänä vuonna historian laajin, nähtävillä oli useita ensiesittelyjä autorintamalla monelta tyylisuunnalta. Myös moottoripyöräkavalkadi esittäytyi Suomen laajimmalla ja näyttävimmällä kattauksella.

Näyttelyssä oli Stripe-O-Rama työnäytöksiä sekä autohifi-, desipeli- ja tuningtapahtumia. Rock-ohjelmakaan ei ollut vaatimattomimmasta päästä, lauantaina esiintyi Iskias, Klamydia, Mustat Enkelit ja Mike Bell & the Belltones. Lapsia oli ilahduttamassa molempina päivinä Riesapelle.
Moottoriajoneuvojen lisäksi näytteilleasettajina oli yhteensä 620 seuraa, yhdistystä ja yritystä. Näiden joukossa myös Tampereen Perussuomalaiset ry. ainoana poliittisena yhdistyksenä. Teimme siis todellisen aluevaltauksen, emmekä ole katuneet.

Tapahtuma oli varsinainen menestys meille, mutta myös itse tapahtumalle. Kävijöiden kokonaismäärä ylitti 25 000 rajan. Saimme kontakteja enemmän kuin missään tapahtumassa aikaisemmin, ja suhtautuminen oli poikkeuksetta positiivista. Motoristien ja autonrakentajien keskuudessa ei äänestäminen ole ollut kovin aktiivista, mutta useat kävijät kertoivat tulleensa toisiin ajatuksiin viime aikoina.

Perussuomalaisten teemat ja arvot tuntuivat monesta oikeilta ja jäsenhakemuksia jaettiin kymmeniä. Messuosastollamme vieraili myös perussuomalaisia jäseniä ainakin Oulusta ja Keski-Suomesta. Edustimme kattavasti myös Perussuomalaisia Naisia ja Nuoria. Lisäksi kansanedustaja Pertti ”Veltto” Virtanen oli paikalla molempina päivinä.

Tampereen Perussuomalaisten osastolle olimme ostaneet numeroidun veteraanipyörän arvottavaksi ja tukeneet samalla sotaveteraaneja. Polkupyörän onnekas voittaja oli Tatu Järvinen Tampereelta.
Ensi vuoden Hot Rod & Rock –Show järjestetään samassa paikassa 16.-17.4. Tampereen Perussuomalaiset ovat varmasti taas paikalla, bensaa polttavan yleisön mukaan Vihreillä ei ainakaan ole näyttelyyn mitään asiaa!


Terhi Kiemunki
sihteeri
Tampereen Perussuomalaiset ry
Julkaistu 14.05.2010 klo 07:32