ARTIKKELIT
Kainuun nuorisojaosto toimii vilkkaasti
Perussuomalaisten Kainuun piirin nuorisojaosto on toiminut kaksi kuukautta. Jaostoa johtaa johtokunta, joka on kokoontunut toimintansa aikana jo viisi kertaa. Nuorisojaosto toimii yhteistyössä Kainuun piirin piiritoimikunnan kanssa.
Perustavassa kokouksessa johtokunnan puheenjohtajaksi valittiin Tommi Anttalainen Kajaanista, varapuheenjohtajaksi Niko Korhonen Kajaanista ja sihteeriksi Minna Partanen Kajaanista. Johtokunnan muiksi jäseniksi tulivat Eetu Kemppainen, Laura Pohjonen, Anni Heikkinen ja Petri Mikkonen sekä varajäseniksi Esa Rautiainen, Teemu Moilanen ja Esko Haverinen.

Nuorisojaostolaiset osallistuivat Perussuomalaisten Kainuun piirin vapputapahtumaan 1.5. Kajaanin Raatihuoneentorilla jakaen yleisölle Perussuomalaisten materiaalia. Seuraava tapahtuma, johon nuorisojaoston jäsenet osallistuvat on perinteinen Kajaanin markkinakatu 7.-10. heinäkuuta.

Nuorisojaoston sääntöjen mukaan jaoston jäseniksi on tarkoitus koota yhteen kainuulaisia valveutuneita, hyvämaineisia ja elämäntavoiltaan säännöllisiä 14-25 -vuotiaita nuoria vaikuttamaan yhteiskunnassa vallitsevien epäkohtien poistamiseksi ja nuorille tärkeiden asioiden huomioimiseksi kunnallisessa, valtakunnallisessa ja muussa päätöksenteossa kestävien ja laajasti hyväksyttyjen perusarvojen pohjalta. Nuorisojaoston jäsenyyttä voi hakea tekemällä hakemuksen johtokunnalle.

Perussuomalaisten Kainuun piirillä ja nuorisojaostolla on tarkoitus tulevan kesän kuluessa järjestää viikonloppuleiri, jossa mahdollisesti opiskellaan järjestötekniikkaa ja muuta toimintaan liittyvää. Leirille tullaan pyytämään mukaan Perussuomalaisten Nuorten edustusta, esimerkiksi Vesa-Matti Saarakkalaa.Nuorisojaoston puolesta,

Niko Korhonen vpj.
Minna Partanen siht.
Julkaistu 09.06.2010 klo 07:17