ARTIKKELIT
Uusia osastoja Pirkanmaalla
Akaa, Urjala ja Mänttä-Vilppula ovat saaneet omat paikallisosastonsa. Paikallinen järjestäytyminen auttaa varmasti niin eduskunta- kuin seuraavissa kunnallisvaaleissakin.
Perussuomalaisille uusi osasto Akaaseen...

Akaan kaupunki on Toijalan ja Viialan muodostama kunta, johon ensi vuoden alusta liittyy myös Kylmäkoski. Ennen viime kunnallisvaaleja ei näissä kunnissa ole ollut Perussuomalaisten kunnallisvaltuutettuja, mutta viime vaaleissa Marita Markkula komealla runsaan 150 äänen potillaan tuon valtuustopaikan nappasi.

Nyt tuli aika laittaa myös paikallisosastoasiat kuntoon. Akaan Perussuomalaisten puheenjohtajaksi valittiin Tero Mäki ja sihteeriksi Marita Markkula. Marita hoitaa myös taloudenhoitajan tehtävät. Osaston hallitukseen valittiin puheenjohtajan ja sihteerin lisäksi Maija-Liisa Kirkkomäki, Rauha Väisänen, Vilho Kirkkomäki ja Kalle Kilpinen.

Tilintarkastajaksi valittiin Hannu Virtanen. Eduskuntavaalien osalta osaston kokous päätti yhteistyössä Valkeakosken osaston kanssa nimetä alueen ehdokkaan.

...ja Urjalaan

Urjalan kunnanvaltuusto oli myös Perussuomalaisille uusi aluevaltaus viime kunnallisvaaleissa. Valtuustoon valittiin ensi yrittämällä Pertti Nuutinen. Nuutinen toimii tällä hetkellä myös Urjalan kunnanhallituksen jäsenenä.

Urjalan Perussuomalaisten puheenjohtajaksi valittiin Pertti Nuutinen ja sihteeri/rahastonhoitajaksi Satu Kuisma. Lisäksi hallitukseen valittiin Arto Lehtonen ja Esko Stenberg. Urjalan osasto nimeää eduskuntavaaliehdokkaan yhdessä Punkalaitumen osaston kanssa.

...sekä Mänttä-Vilppulaan

Mänttä-Vilppula on kahden kunnan, Mäntän ja Vilppulan liitoskunta. Valtuustossa ei ole tällä hetkellä Perussuomalaisilla edustusta, mutta seuraavien kuntavaalien jälkeen varmasti on. Viime kunnallisvaaleissa oli kaksi ehdokasta, jotka jäivät vähää vaille valtuustopaikasta.

Uuden Mänttä-Vilppulan Perussuomalaisten hallitukseen valittiin Timo Tukia, Martti Ylimyllymaa, Tapio Latonen ja Irma Latonen. Toimihenkilövalinnat tehdään myöhemmin. Osaston on tarkoitus nimetä alueelta kansanedustajaehdokas seuraaviin eduskuntavaaleihin.


Teksti ja kuvat:
Reijo Ojennus

Julkaistu 13.06.2010 klo 09:26