ARTIKKELIT
Periksiantamattomalla asenteella vaaleihin
Pohjois-Karjalan piirin 1. varapuheenjohtaja Mirva Hyttinen pitää maakunnassa saatua jättikannatusta perusteltuna siihen työmäärään ja panostukseen nähden, mitä sen eteen on tehty.
Puheenjohtaja Osmo Kokko on tehnyt pitkän työrupeaman, joka varmasti on vaikuttanut puolueen kannatukseen Pohjois-Karjalassa.

- Olemme lähdössä vaaleihin periksiantamattomalla perussuomalaisella asenteella: periksi ei anneta, kaikkemme teemme ja olemme rinta rottingilla perussuomalaisia.

Jalkatyö kentällä on jo alkanut, ja piirin sekä puolueen aktiivit kiertävät kuuntelemassa ihmisten mielipiteitä nykyisten valtapuolueiden politiikasta. Perussuomalaiselle vaihtoehdolle löytyy tilausta.

- Tällä hetkellä teemme imagotyötä koko puolueen eteen, henkilökohtaisempaan toimintaan siirrymme lähempänä vaaleja. Nyt meillä on tarjota konkreettinen vaihtoehto, jonka ihmiset ovat kokeneet hyväksi.

Yhteistyö on voimaa

Perussuomalaiset saaneet paljon kiitosta ja positiivista palautetta Pohjois-Karjalassa. Ihmiset ovat kokeneet voimakkaasti, että perussuomalaiset eivät vain lupaa vaan pyrkivät konkreettisiin tekoihin. Nyt suuretkin puolueet ovat lähteneet samoille linjoille puolueemme jalanjäljissä, ja siitä on hyvä jatkaa.

Yksi syy puolueen menestykseen Pohjois-Karjalan piirissä lienee myös siinä, että piirissä on ainutlaatuisen hyvin yhteen hitsautunut porukka. Positiivisessa ilmapiirissä on hyvä tehdä yhteistyötä, kun kaikki kannattelevat toinen toisiaan.

-  Vaikka ehdokkaat ovat kaikki erilaisia, on yhteisenä tavoitteenamme saada eduskuntapaikka Pohjois-Karjalaan. Vähemmän tärkeää on se, kuka sen saa. Tällainen asetelma luo yhteistyöhön uudenlaisen voiman, joka tekee tavoitteen saavuttamisen huomattavasti helpommaksi.


Teksti: Mika Männistö

Julkaistu 15.07.2010 klo 09:25