ARTIKKELIT
Etelä-Pohjanmaan Perussuomalaisia markkinoilla
Ilmajoen Perussuomalaiset olivat veturina Koskenkorvan kylässä Ilmajoella ensimmäistä kertaa 1.-2. heinäkuuta järjestetyillä Koskenkorvamarkkinoilla Juha Mäenpään ja Jarkko Leiniön johdolla. Tapahtuman järjestivät Koskenkorvan Urheilijat yhdessä Koskenkorvaseuran kanssa. Ilmajoen osaston lisäksi vierailevia tähtiä olivat muiden muassa Anneli Manninen, Reijo Hongisto, Vesa-Matti Saarakkala ja Erkki Valtamäki.
- Väkeä oli erittäin paljon ottaen huomioon että tapahtuma järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa. Perussuomalaista sanomaa levitettiin, kaikki ehdokkaat jakoivat omia mainoksiaan ja ihmiset ottivat meidät vastaan avoimin mielin. Heti markkinoiden jälkeen lauantaina samalla alueella oli harrasteajoneuvonäyttely, jonne Juha Mäenpää oli tuonut kaksi 30-luvun Fordia, kaksi traktoria ja moottoripyörän, kertoo Ilmajoen Perussuomalaisten puheenjohtaja Jarkko Leiniö.

Kauhajoen Rompepäivät

Etelä-Pohjanmaan Perussuomalaisten Kauhajoen osasto oli mukana omalla teltallaan 3.-4. heinäkuuta järjestetyillä Kauhajoen Rompepäivillä. Paikalla olivat Etelä-Pohjanmaan Perussuomalaisten puheenjohtaja Tapio Pihlaja, Riitta Pihlaja, Veli Rajala, Aili Rajala, Juha Kuusisto, Mika Muurimäki, Sami Yli-Rahnasto ja Juha Mäenpää Ilmajoelta. Väkeä teltalla kävi erittäin paljon ja karkit ja lehdet tekivät kauppansa.

- Ihmiset olivat hyvin innostuneita perussuomalaisista, kuten muuten joka puolella. Minäkin olen kesän aikana kiertänyt kahdeksat markkinat, ja joka puolella vastaanotto on ollut hyvä ja kiinnostus kova, kertoo Tapio Pihlaja.
Julkaistu 07.08.2010 klo 08:13