ARTIKKELIT
Perussuomalaiset Oulun Suurmessuilla
Oulun ja Kainuun piirien perussuomalaiset kansanedustajaehdokkaat osallistuivat 4.8.- 8.8. järjestetyille Oulun Suurmessuille vankalla miehityksellä. Viisi päivää kestäneillä messuilla kävivät esittäytymässä messuväelle lähes kaikki Oulun vaalipiirin perussuomalaiset kansanedustajaehdokkaat.
Perussuomalainen politiikka tuntuu kiinnostavan kansalaisia yli puoluerajojen yllättävänkin paljon, sillä vaikka messujärjestäjät jäivätkin reippaasti kävijätavoitteestaan, vieraili teltallamme innokkaita kyselijöitä ja kannustajia tasaiseen tahtiin.

Perussuomalaisten logolla varustettu muovikassi olikin messuilla muoti-ilmiö, se heilui hyvin monella kävijällä kädessä viestittäen sanomaamme. Keskenämme arvelimmekin, että jos edellisten vaalien alla joka kymmenes telttapaikkamme ympärillä pyörinyt kävijä otti materiaaliamme mukaansa, niin nyt joka kymmenes ehkä jätti ottamatta. Heillekin, jotka eivät ottaneet esitekassia mukaansa, maistui perussuomalainen pitkävaikutteinen karkki. Jotkut halusivat niitä useamman, jotta vaikutus kestäisi varmasti yli vaalien.

Ehdokkaamme saivat mukavan startin kohti kovinta koitosta joutuessaan selvittämään kuuntelijoille näkemyksiään ja parannusehdotuksia rahoitusmalleineen ,joten tästä se nälkä kasvaa niin ehdokkailla kuin äänestäjilläkin.

Syksyn tapahtumat jatkuvat Oulun päivien aikaan 3.9-5.9.2010 Oulun kauppatorilla ja siitä sitten edetään useilla alueemme paikkakunnilla pidettävien erilaisten tapahtumien myötä kohti finaalia. Nostetta näyttäisi riittävän, joten se kannattaa nyt kaikkien ehdokkaittemme hyödyntää.


Kuva ja teksti:
Jari Pirinen
Julkaistu 26.08.2010 klo 09:03