ARTIKKELIT
Kansa jakautuu hurjaa vauhtia kahtia
Kansalaisten keskuudessa käyskennellessäni olen pannut merkille, että kansa on jakautumassa taloudellisesti ja yhä kiihtyvällä vauhdilla hyvätuloisiin ja yhteiskunnan huonompiosaisiin, myös henkisesti.

Niillä joilla on elämä jokseenkin turvattu, menee kohtuullisesti, joka voi turruttaa ympärillä tapahtuvan epäoikeudenmukaisuuden. Osalla on hyväpalkkaista työtä, johon tosin on yhä enemmän uhrattava, jotta työn tuloksista voi saada maksimaalisen hyödyn. Mutta raha näyttää korvaavan paljon ihmisen hyvänolon tunnetta ja siitä koituvaa kuluttavaa elämänrytmiä

Ne joilla ei todella mene hyvin, ovat jääneet "mopen" osaan tässä yhteiskunnassa, jossa "kauniit ja rohkeat" koreilevat menestystarinoillaan.

Perinteiset puolueetkin ovat huomanneet, jopa vuosikymmeniä valtaapitävinä, että jotkut asiat ovat menneet kansalaisten mielestä käsittämättömiin mittasuhteisiin, jossa oletusarvot ihmisyydestä ovat unohtuneet.

Ei ole sattumaa, että uudet tuulet ovat lähteneet puhaltamaan pohjoisesta hyytävästi niiden niskaan, jotka ovat olleet hylkäämässä pienen ihmisen. Tämä puhuri on perussuomalaisuus, joka ei ole sattumaa, vaan kansan syvistä riveistä lähtenyttä protestia, nykyistä vallanpitoa ja valinpitämättömyyttä kohtaan.

Ryvettymättömän, velattoman ja kansaa rakastavan Perussuomalaisen puolueen aatteen suuri salaisuus on se, että me välitämme kansalaistemme hyvinvoinnista aina vauvasta vaariin saakka. Ihmisarvojen ja hyveiden kunnioittaminen on perussuomalaisuuteen kuuluvaa oikeudenmukaisuutta, jota haluamme teille jokaiselle tarjota.


Pauli Ruotsalainen
puheenjohtaja
Perussuomalaisten Pohjois-Savon piiri


Julkaistu 02.02.2011 klo 08:32