ARTIKKELIT
Onneksi on Perussuomalaiset
Perussuomalaiset on oikeudenmukaisuuden, sosiaalisen tasa-arvon ja ihmisoikeuksien kirkaslinjaisin puolustaja Suomessa. Puolueen linja on selkeä, ensin suomalainen työ ja yrittäminen. Asetamme ihmisen rahan ja yhteiskunnan edelle. Rahaa ja yhteiskuntaa tarvitaan, ihmistä palvelemaan - ei orjuuttamaan.
Perussuomalaisten eduskuntavaaliohjelma on paitsi hyvä, myös tällä hetkellä ylivoimaisesti luetuin, kehutuin ja tietenkin haukutuin ohjelma. Emme olettaneetkaan, että kilpailijamme sitä kehuisivat.

Perussuomalaiset on onnistunut ehdokasasettelussaan erittäin hyvin. Tämä on yllättänyt median, sekä poliittiset kilpailijamme, jotka ovat pitkään toitottaneet ettei Perussuomalaisilla muka olisi asettaa kunnon ehdokkaita. Ehdokkaamme eivät ole vailla poliittista kokemusta. Suuri osa on hankkinut kokemusta kunnallispolitiikasta ja listoilla on myös nykyisiä sekä entisiä kansanedustajia, naisia ja miehiä. Alueellisesti tasapainoinen ja ammatillisesti monipuolinen ehdokaskaartimme on oiva läpileikkaus Suomen kansasta.

Hyvä Suomi kuuluu kaikille

Vaaleissa kansa saa sitä, mitä valitsee ja vain äänestämällä voi vaikuttaa. Eduskuntavaalit ovat tärkeimmät linjavaalit pitkään aikaan. Äänestäjän on hyvä muistaa, että demokratia ei tunne tilannetta, jossa nukkuvat otettaisiin huomioon, vain annetut äänet lasketaan. Äänestykseen osallistuminen on oikeus, ei velvollisuus, siitä todisteena useissa maissa käytävä kamppailu vapaiden vaalien järjestämiseksi.

Äänestäjien tuella Perussuomalaisilla on erinomaiset edellytykset tehdä poliittista historiaa. Ääni kuuluu kun sitä käyttää oikein.

Perussuomalainen vaihtoehto

Todellisena työväenpuolueena Perussuomalaiset on itsenäinen poliittinen vaihtoehto, joka ei ole suuren rahan, järjestövallan tai monopolien juoksupoika. Kansalaiset ovat tietoisia, että heitä konkreettisesti koskevia asioita ratkaistaan eduskuntavaaleissa. Jatkuvat tulonsiirrot varakkaille ovat monille liikaa ja kansan enemmistön tahdon vastainen politiikka on tullut tiensä päähän.

Onneksi on Perussuomalaiset jota duunarikin voi äänestää. Perussuomalaiset kantavat huolta mm. työttömyydestä, teollisuutemme yksipuolisesta rakenteesta ja kilpailukyvystä, sekä vähäväkisen kansanosan huonosta asemasta. Kannatamme ihmisen ja luonnon ehdoilla toimivaa markkinataloutta, joka toimii kansanvaltaisesti ohjattuna ekologisesti kestävällä ja sosiaalisesti oikeudenmukaisella tavalla. Haluamme tarjota kansalaisille sinivalkoisen Suomen, jossa vain luonto vihertää.


Ossi Sandvik
puoluesihteeri
Julkaistu 28.03.2011 klo 10:20