ARTIKKELIT
Tulevaisuuden päättäjät – Perussuomalaiset Nuoret
Kun Perussuomalaiset Nuoret vievät politiikkaansa suurelle yleisölle, eivät pelkät kauniit puheet riitä. Me osaamme tarjota ratkaisumalleja ihmisille sekä puhua ongelmista ja asioista, joista kansa haluaa keskustella. Tuomme aina asiat esille tavalla, jonka jokainen ymmärtää. Ihmiset tietävät mitä mieltä olemme!
Olemme ainoa varteenotettava kansallismielinen poliittinen nuorisojärjestö. Toimimme yhteistyössä puolueen kanssa ja tuomme ideoita aina puoluejohdolle asti. Toimintamme laajuus on ollut valtavassa kasvussa viimeisten kahden – kolmen vuoden aikana.  Jatkuva toiminnan kehittäminen onkin ollut viimeisten vuosien päätavoite. Olemme onnistuneet hienosti ottaen huomioon pienet resurssimme. Tahto ja tarmo ovat tehneet tehtävänsä. Pelkkä jäsenmääräkehitys kertoo omaa kieltään. Kahdessa vuodessa jäsenmäärä on kasvanut yli 300%!

Tahdonvoimalla talkoohengessä

Olemme tuoneet onnistuneesti asiaamme esille monissa tapahtumissa vuosien varrella: EU-kriittisyys, pakkoruotsi, maahanmuuton ongelmat, energiapolitiikka jne. Kannanottojemme aiheet ovat loputtomat. Pari yleisöä puhuttanutta esimerkkiä haluan mainita tapahtumistamme. Ensimmäisenä  EU-kriittinen kiertue, jossa ympäri Suomen kaupunkeja pidimme seminaareja kertoen yleisölle EU:n liittovaltiokehityksestä ja sen aiheuttamista ongelmista itsenäisyyttämme ajatellen.  Toisena  järjestämämme Populismi-päivä Turussa. Sen yhteydessä puolueen 13 kansanedustajaehdokasta julkaisivat maahanmuuttopoliittisen ”Nuivan vaalimanifestin”. Kuusi allekirjoittajista ja osa päätekijöistä kuuluvat Perussuomalaisiin Nuoriin. Tämä sai julkisuutta YLE:n uutisia myöten.

Tähän kirjoitukseen saan mahtumaan murto-osan aikaansaannoksistamme, mutta voin taata, että olemme parhaiten organisoitu ja painavimman sanan omaava poliittinen nuorisojärjestö. Huomioonotettavaa on myös se, että vasta marraskuussa 2010 saimme ensimmäisen osa-aikaisen työntekijän. Tämä kertoo siitä, että työ tapahtuu tahdonvoimalla talkoohengessä. Meillä ei ole entisten suurten puolueiden satoja tuhansia euroja vuosittaista tukea, meillä on vain tiukkaa asiaa ja tahtoa!

Vaalit 2011

Perussuomalaisten Nuorten jäseniä on tulevissa eduskuntavaaleissa ehdolla 18. Lähes jokaisessa vaalipiirissä on nuori ehdokas joka vastaa tavoitteitamme. Nuoret ehdokkaat eivät ole marginaaliehdokkaita, vaan kannatusennusteiden kärkipäässä. Nuorilla on ideoita, uutta näkemystä ja tarmoa jota ei ole kulutettu puhki byrokratian rattaissa.

Jos et äänestä, voit jo luovuttaa ja oikeutesi vaikuttaa jää käyttämättä. Me haluamme tuoda vaihtoehdon korrektille nuoleskelupolitiikalle ja nostaa kissan pöydälle. Siinä me nuoret olemme vahvoilla. Vanhan konsensuksen päätepysäkki on tullut vastaan ja parempi Suomi, suomalainen Suomi rakennetaan nuorten voimin kokemusta omaavien vanhempien jalanjäljissä!  Kansaa ei ole kuunneltu ja vanhat poliittiset päättäjät saavat tuntea sen vaaleissa. Välittämättömyys päättyy, ja kansa saa äänensä takaisin. Äänestä!


Heikki Tamminen
Toiminnanjohtaja
Perussuomalaiset Nuoret ry

Julkaistu 15.04.2011 klo 07:25