ARTIKKELIT
PS-nuoret saaneet yli 500 uutta jäsentä
Eduskuntavaalien jälkeisinä päivinä Perussuomalaiset Nuoret on saanut yli 500 uutta jäsentä. Järjestöllä oli tätä ennen noin 800 jäsentä, joten suhteellinen kasvu on ollut merkittävä. Perussuomalaisilla Nuorilla on nyt yli 1300 jäsentä.
- Vanhojen puolueiden värittömyys on näivettänyt nuorten kiinnostuksen politiikkaan. Nyt poliittisella kartalla on jälleen suorapuheinen, merkittävä ja aito vaihtoehto, Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Simon Elo toteaa.

- Meidän ansiostamme myös vihreiden ja vasemmistoliiton jäsenmäärä on kasvussa. Toimme politiikan takaisin politiikkaan.

- Vihreillä ja medialla on peiliin katsomisen paikka - suomalaiset eivät olekaan sinisilmäisen suvaitsevia, Elo huomauttaa.

Perussuomalaisten Nuorten tavoite kolmesta nuoresta kansanedustajasta ylitettiin kirkkaasti. Eduskuntaan valittiin Maria Lohela (Varsinais-Suomi), Vesa-Matti Saarakkala (Vaasa), Olli Immonen (Oulu) ja Ville Vähämäki (Oulu). Immonen, 25, on eduskunnan nuorin kansanedustaja.

Perussuomalaisten Nuorten tavoitteisiin eduskunnassa kuuluu kriittisen maahanmuuttokeskustelun herättäminen ja maahanmuuttopolitiikkaan liittyvien epäkohtien korjaaminen. Esimerkiksi kansalaisuuslakia tulee tiukentaa ja kansalaisuuden tulee olla palkinto jo toteutuneesta integraatiosta, eikä tehoton ennalta annettu palkinto, jolla maahanmuuttajaa maanitellaan kotoutumaan.

Julkaistu 21.04.2011 klo 20:30