ARTIKKELIT
Oulun piirissä aihetta juhlaan
Nyt se vihdoinkin on totta. Perussuomalaisten Oulun piiri on saanut omat kansanedustajansa: Pirkko Mattilan, Ville Vähämäen ja ääniharavaksi osoittautuneen Olli Immosen. Heidän lisäkseen vielä Kainuun piiristä saimme Pentti Kettusen vahvistamaan tätä pohjoissuomalaista iskujoukkoa. Kerrankin voi sanoa, että tilipäivänä jäi jotakin käteen ja oli aihetta juhlia.
Tämä uusi iskujoukko rynnii Arkadianmäelle aseenaan terve ja kunnianhimoinen itsetunto, rehti ja aito olemus, tieto ja taito sekä kokemus. Takana heillä on erittäin vahvat tukijoukot, jotka tulevat toimimaan uusiutuvana käyttövoimana niin heille kuin myös kaikille muillekin perussuomalaisille kansanedustajillemme. Kyllä maailma on ihmeellinen.

Kaikki ehdokkaat niin Oulun kuin Kainuunkin piirissäkin tekivät ennätystuloksen. Vaikka unelma ei jokaisen kohdalla toteutunut, kannattaa tällaiseen tulokseen suhtautua  voittajan elkein. Se ei tullut kenellekään ilmaiseksi ja uskon, että monen ehdokkaan  takki on aika väljä tässä vaiheessa ja väsymys iskee päälle. Sisulla siitäkin taas noustaan ja katse käännetään jo ensi vuoden kunnallisvaaleihin. Siellä riittää työsarkaa myös uusille tulijoille.

Nyt on kiitosten aika. Parhaimmat ja nöyrimmät kiitokset mukana olleille ehdokkaillemme, heidän tukiryhmilleen, puolueen, piirin ja paikallisyhdistysten toimijoille ja ennen kaikkea äänestäjille siitä luottamuksesta, jota he tuntevat  perussuomalaisia kohtaan. Oulun piirin  toimijoista ansaitsee erityismaininnan Paulan, Raimon, Seppon ja Veikon lisäksi uupumaton työmyyrämme Ville Ruotsalainen. Suurkiitokset arvokkaasta yhteistyöstä.

Aurinkoista ja antoisaa kesän vartoomista jokaiselle lukijalle toivottaa Perussuomalaisten Oulun piiri ry:n puolesta.


Jari Pirinen
toiminnanjohtaja

Julkaistu 28.04.2011 klo 08:35