ARTIKKELIT
Nuoret edustajat, olkaa hyvä!
Perussuomalaisten Nuorten jäseniä uudessa eduskunnassamme on neljä kappaletta: Vesa-Matti Saarakkala, Maria Lohela, Olli Immonen sekä Ville Vähämäki. Suuret onnittelut heille koko järjestön puolesta! Lisäksi äänimääriä tarkastellessa voidaan todeta, että nuoret ehdokkaat tekivät valtavan työn puolueen eteen. Nuorten ehdokkaiden äänimäärät olivat iso osa koko potista, siis jytkystä!
Voidaan jo tässä vaiheessa varmuudella sanoa, että myös Perussuomalaiset Nuoret järjestönä on murroksen edessä. Kahden päivän kuluessa vaaleista yli 400 uutta jäsenhakemusta on jätetty ja jäsenmäärä kasvaa yli 1200:aan. Huomioitavaa on että lehdistössä hehkutettu Vihreiden puolueen jäsenmäärän kasvu (500 kpl) on suhteellisesti paljon pienempi! Jäsenmäärän räjähdysmäinen kasvu tuo organisaatiollemme paineita, mutta myös mahdollisuuksia. Uusissa jäsenissä on varmasti monta ideaa ja kehityskelpoista poliitikkoa. Sen potentiaalin esille tuominen ja heidän tukeminen on tehtävämme.

Jos tämän vuoden pettymys pitää hakea, on se ehdottomasti opetusministeriön järjestölle myöntämä tuki. Tämä vuonna saimme tukea 15 000 euroa, kun luku oli viime vuonna 12 000. Kehitys ei siis todellakaan vastannut suhteessa järjestön toiminnan ja jäsenmäärän kehitykseen. Vertailuna kerrottakoon, että Keskustanuoret ry kasvatti tukipottiaan edelleen jo 684 000 euroon. Tämä tuntuu vähintään oikeusmurhalta, jos suuremman puoleen elinvoimaisen nuorisojärjestön tukisumma jää 2,2 prosenttiin rökäletappion ottaneen puolueen järjestöstä, joka kaiken lisäksi on ollut puolueen tapaan epäiltynä haamujäsenten keräilystä. Tämä on erittäin tärkeä muistaa, koska yksi tukiperuste on jäsenmäärä. On siis aika selvittää oikeudet tukeen ja niiden perusteet.

Perussuomalaisten Nuorten tavoitteena 2011 on edelleen saada lisää työvoimaa osa-aikaisen sihteerin lisäksi. Piirikohtaista toimintaa kehitetään edelleen ja jopa paikallisosastojen perustamista harkitaan. Ensimmäinen työ on heti vaalien jälkeen alkava järjetön uuden periaateohjelman teko. Periaatetyöryhmä nimettiin kevätkokouksessamme ja työ valmistuu syyskokoukseen mennessä. Kaikkea työtämme tulevat todella helpottamaan peräti neljä kansanedustajaa, joiden kautta asiamme on valtavien mahdollisuuksien edessä! Tulemme haastamaan vanhat puolueet lahjomattomalla politiikalla jossa omista asioista päättäminen on jäänyt ja on aika palauttaa kansalle päätösvalta! Korruption aika on ohi.

On hienoa olla Perussuomalainen Nuori, ja kantaa puolueen pinssiä rinnassa niin pyhänä kuin arkena. Olemme uskoneet itseemme ja tulosta on tullut. Kehitys viimeisien vuosien aikana on ollut järjestökentällä ennennäkemätöntä. Tunnen suurta ylpeyttä ollessani osa tätä perhettä. Kiitos äänestäjät, kiitos työntekijät, kiitos Suomi!


Heikki Tamminen
toiminnanjohtaja
PS-nuoret

Julkaistu 02.05.2011 klo 07:42