MIELIPITEET
Puhalletaan yhteen hiileen
Viime vaalien jälkeen media kuvitteli omahyväisyyksissään, että yhteistyössä poliittisen eliitin kanssa se syleilee perussuomalaiset kuoliaaksi. Mutta sehän oli virhearvio. Puolueemme pysyi lahjomattomasti linjallaan ja se oli Suomen myyntimiehille jytkyäkin suurempi pommi! Se sotki pahasti isojen poikien ja tyttöjen piirustukset Brysseliä myöten.
Hätäpäissään Suomen poliittinen eliitti on ottanut käteensä perinteisen suomalaiskansallisen aseen, puukon. Iskuja satelee niskaamme, mutta onneksi ne tulevat myöhässä ja ovathan ne aika läpinäkyviäkin. Sellaiset pakkaavat kääntymään iskijää itseään vastaan! Sillä emmehän me suomalaiset tyhmiä ole, vaikka olimme niin kauan aikaa hiljaa.

Mutta nyt! Kuuletteko samaa mitä minä? Kulissien takana kuhisee ja kovaa. Varmaa on, että meille viritellään entistä ovelampia ansoja!
 
Pysykäämme siis yksimielisinä ja yhtenäisinä! Ei riidellä eikä puhuta toisistamme pahaa! Ei juoruilla eikä ajatella omaamme, vaan yhteistä etua! Unohtakaamme itsemme, ja tehkäämme ja puhukaamme toisistamme hyvää! Puhaltakaamme yhteen ainoaan hiileen - ja lujaa! Ei tuhota sitä valtavan hienoa mahdollisuutta, jonka vaaleissa saimme. Pelastakaamme itsenäinen Suomi rappiofilosofien valmistelemalta varmalta tuholta!


Seija Pajatie
Kesälahti

Julkaistu 07.10.2011 klo 07:00