MIELIPITEET
EU:n luhistuminen ja loppu lähellä
En tiedä onko ihmisistä tullut sokeita, vai rahanhimossaanko he koettavat pitää EU:sta kynsin ja hampain kiinni. Jokaisenhan nyt viimeistään pitäisi nähdä mihin ollaan menossa, kun ollaan luotettu ja turvattu valheelliseen EU-turvaan.
Olen koettanut kirjoittaa jo pari kolme kertaa tästä EU:sta. Ensimmäisen kerran jo silloin kun mentiin siihen. Sekä sitten kun liityttiin rahaliittoon laittomasti, perustuslain vastaisesti. Ilman että kansa olisi saanut päättää kansanäänestyksessä. Se huomattiin silloin jo, että kansa olisi ollut sitä vastaan. Joten se runnottiin läpi laittomasti silloisen hallituksen toimesta eduskunnassa.

Jokohan nytkään alkaa silmät avautua näkemään, että mihin ollaan menossa.

Rupeaa nousemaan vähän joka maassa protestisia kansanliikkeitä nykyisiä EU-eliittejä vastaan. Ne ovat onneksi vielä olleet suht`koht` rauhallisia, mutta en usko että menee kauaakaan, kun ne muuttuvat tosi rajuiksi.

En tiedä miten ihmisiä on manipuloitu ja johdettu harhaan. Jos kerran on laittomasti menty rahaliittoonkin, niin luulisi siitä pääsevän eroon sitten myös laillisesti.

Näin vaalien alla ja presidentin valitsemisen yhteydessä olisi mielestäni paras aika äänestää myös markkaan siirtymisestä.

Yleensä jokaisen maan valuutassa on ollut presidentin tai muiden oman maan merkkihenkilöiden kuvia. Näin se myös tekee maata tunnetuksi maailmalla, entäs nyt?

Moni voi pitää sitä siirtymistä kalliina, mutta paljon kalliimmaksi tulee siinä pysyminen, kun pitää syytää toisiin luhistuviin maihin rahaa yhtenään. Ja vielä kun se raha ei ole omaa vaan velkarahaa, joka pitää maksaa takaisin korkoineen.

Monet ovat pitäneet jo jonkin aikaa tätä maata hölmöläisten valtakuntana. Jos tämä nykyinen meno jatkuu, niin kyllä minunkin täytyy siihen yhtyä.

Kyllä olisi aika jo päättäjien pyyhkiä suomut silmistään ja nähdä todellisuus, muuttaa kurssia nopeasti ennen kuin hukutaan täysin työttömyyteen ja velkaan.

Yhdyn Pressiklubin Ruben Stillerin loppulausuntoon, kun hän toivottaa aina ihmisille mielenrauhaa, kaikesta huolimatta.


Arto Laine
PieksämäkiJulkaistu 10.12.2011 klo 07:00