MIELIPITEET
PerusNaiset esiin
Perussuomalaiset haluavat oikeudenmukaisen, tasa-arvoisen ja turvallisen Suomen suomalaisille. Monet naiset ovat liittyneet puolueeseen nykyisen hallituspolitiikan takia, he ovat ”heränneet” poliittisesti.
Osa naisista ovat joko kovan tai tapahtumarikkaan elämän ansioista tulleet perussuomalaisiksi. Osa on jopa synnynperintönä kasvaneet perussuomalaisiksi. Jotkut ovat viisastuneet - vaihtaneet puoluetta paremmaksi. Entinen puolue pettänyt joko sorsimalla naisia tai politiikka ei vastannut puheita.

PerusNaisia on kaikennäköisiä ja -ikäisiä. Toimimme yhteiskunnassa eri asemissa erilaisissa ammateissa. Meillä on vapaa-ajan harrastuksia ja velvoitteita.

Kaikilla kuitenkin yhteistä halu vaikuttaa paremman tulevaisuuden puolesta. Emme halua jättää perinnöksi lapsille miljardivelkaa muiden maiden tukemisen takia. Haluamme hoitaa lapset, vanhukset ja muut avuntarvitsijat kunniallisesti ja parhaimmalla tavalla.

Haluamme pitää Suomen tasa-arvoisena asuinpaikasta tai varallisuudesta huolimatta. Emme halua, että paremminvointivaltio koskee vain hyvätuloisia kaupunkilaisia. Meitä asuu maalla paljon. Meitä asuu kaupungeissa paljon. Jokaisella on silti oikeus saada palvelut kohtuullisen matkan päästä.

Haluamme pitää Suomen turvallisena. Olemme huolissamme maanpuolustuksen, poliisin ja terveydenhuollon alasajosta. Turvallinen Suomi on kaikkien suomalaisten oikeus.

PerusNaiset eivät rieku julkkubileissä eikä meistä saada lööppejä. Me olemme tavallisia tai oman tien kulkijoita, olemme naisia, puolisoita, äitejä ja mummoja.

Me olemme naisia, jotka vuodesta toiseen tekevät puoluetyötä yhteisen hyvän vuoksi arjen pyörittämisen ohella. Me olemme uusia tulokkaita, jotka innosta puhkuen haluamme mukaan tekemisen meininkiin.

Käytämme paljon kuntapalveluita. Me tiedämme paremmin millaisia niiden pitäisi olla, jopa paremmin kuin monet nykyiset päättäjät joilla on varallisuutta ostaa palvelut rahalla. Ei silloin peruskuntapalveluiden kehittäminen kiinnosta.

Organisoimme kotona ja töissä monta eri asiaa samaan aikaan ja ymmärrämme rahan ja varsinkin sen niukkuuden päälle - pärjäämme sillä varmasti kuntapolitiikassa.

PerusNaisia on jo paljon kuntapolitiikassa, mutta lisää tarvitaan. Olisiko Sinun aika astua esiin ja alkaa kuntavaaliehdokkaaksi?

Otetaan tavoitteeksi, että Suomen joka kunnassa ja kaupungissa on perussuomalainen nainen ehdokkaana!


Pia Pentikäinen
Suonenjoki

Julkaistu 11.04.2012 klo 13:56