MIELIPITEET
Soini EU-ehdokkaaksi - vasemmisto peloissaan
Soini lähti EU-vaaleihin ehdokkaaksi, ja nyt vasemmistoryhmät ovat kauhuissaan. Perussuomalaisille tulee paikkoja, kiitos heidän EU-kriittisyyden ja avoimen puheen äänestäjän ehdoilla. Nyt Soinin ehdokkuutta yritetään käyttää häntä vastaan, koska vasemmisto on selvästi huolissaan omista paikoistaan. Häviävän osan panettelua taas.

Se, että Soini lähtee myös ehdolle eduskuntavaaleihin 2011 on rehellisyyttä äänestäjää kohtaan. Jos ja kun Soini tulee valituksi europarlamenttiin, on hänellä erittäin tärkeä missio johon riittää vajaakin kausi; Suomi ulos EU:n perustuslaista, eli Lissabonin sopimuksesta. Tätä asiaa ei kukaan muu edes uskalla kritisoida, ja siksi panikoidaan!
  Vain Perussuomalaisten linja on pysyvä ja kansan tahtoa lähellä. Enpä ole kuullut Vasemmistoliiton tai SDP:n edustajien uskaltaneen kritisoida juuri mitään? Suomalainen vasemmisto kumartaa aina EU:lle.
Vasemmistoliiton puheenjohtajan Martti Korhosen puheet Soinin EU-kriittisen työn kestävyydestä ovat huvittavia. Kommentti siitä, että Soinin ja Perussuomalaisten työ EU:n diktatuurisia toimia vastaan loppui siihen, jos Soini tulee takaisin eduskuntaan vuonna 2011, on ajattelematon. Mihin se EU-kriittisyys siitä katoaisi? EU:n perustuslain vastaista työtä tehdään niin kotimaassa, kuin ulkomailla. Työ on tärkeää jo ruohonjuuritasolla kansalaisten keskuudessa!
  Myös Vasemmistoliiton puoluesihteeri Puhakan heitto Halla-Ahon saaman syytteen peittelystä on naurettava. Eihän kaupunginvaltuutettu Jussi Halla-Aho edes kuulu puolueeseen, ja hänelle ollaan jo pidempään kerätty omaa listaa hänen kannattajien toimesta. Tähän ei Perussuomalainen puolue ole liittynyt millään tavalla. Halla-Aholle toivon voimia tulevaisuuteen ja menestystä. Kuitenkin on selvää, ettei tällä hetkellä hänelle ole tilaa  Perussuomalaisten euroehdokaslistalla.
  En viitsi heikompien yrityksistä panetella Perussuomalaista linjaa edes suivaantua. On suorastaan huvittavaa, miten pelokkaat vastaehdokkaat heräävät kritisoimaan kaikkea. Soinin puhe oli vakuuttava. Hän on Suomen kansan keino saada ääni kuuluviin! Ei vasemmistoliitto, eikä SDP aja äänestäjän asiaa. Minulle voi toki kertoa, jos joku on eri mieltä, mutta tähän mennessä ainoat konkreettiset muutokset Suomen EU-politiikassa ovat tulleet Soinin ja Perussuomalaisten suista.

Heikki Tamminen
PS-nuorten hallituksen jäsen
Salo

Julkaistu 24.04.2009 klo 17:23